Hyvästelemme Luonnontieteellisen museon parvekkeella kahvittelevat Kiran ja Raffen

Luonnontieteellisen museon parvekkeella kahvittelevat kirahvit pakkaavat piknik-korinsa ja lähtevät ikuiseen kesään. Urheat pitkäkaulat ovat ilahduttaneet ohikulkijoita lähes kymmenen vuotta. Vuodet ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja ne poistetaan museon parvekkeelta 12.8.2019.

Luonnontieteellisen museon parvekkeella kahvittelevat kirahvit pakkaavat piknik-korinsa ja lähtevät ikuiseen kesään. Urheat pitkäkaulat ovat ilahduttaneet ohikulkijoita lähes kymmenen vuotta, mutta nyt syysmyrskyt ja talvien tuiskut ovat ottaneet pidemmän korren subtrooppisiin olosuhteisiin sopeutuneista otuksista. 

Kahvittelevat kirahvit ovat vastaanottaneet Luonnontieteellisen museon vieraita keväästä 2010 lähtien. Tuolloin ne ilmestyivät katukuvaan Maailman luonto -näyttelyn avajaiskampanjan yhteydessä. Kaupungin käsityöpaja valmisti puiset eläimet museon tekemien pienoismallien pohjalta ja nimikilpailun myötä parivaljakko nimettiin Kiraksi ja Raffeksi. Eläimiä on huollettu säännöllisin väliajoin. Vuodet ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja ne poistetaan museon parvekkeelta 12.8.2019.

Jaa kuvamuisto kirahveista

Kahvittelevat kirahvit ovat olleet yksi museon kuvatuimmista kohteista. Löytyykö sinun puhelimestasi tai kameran muistikortilta otos museon ulkosivua elävöittäneistä kavereista? Muistosi kirahveista voit jakaa Instagramissa tai Twitterissä hästägillä #kirajaraffe. Jaamme kuvia Luomuksen Instagramissa  @Luomusgalleria elokuun aikana.