Helsingin yliopiston rahastot ja lahjoittajat -vuosikirjat

Tiedot lahjoituksista ja apurahoista kootaan vuosittain Helsingin yliopiston rahastot ja lahjoittajat -vuosikirjaan. Vuosikirjat kertovat myös lahjoitusten takana olevien lahjoittajien tarinoita. Lahjoittajat ovat tukeneet lahjakkaita opiskelijoita ja tutkijoita, mahdollistaneet useiden tieteenalojen uraauurtavan tutkimuksen, tutkimuksen kansainvälistymisen ja uuden tutkimustiedon käytännön sovellusten leviämisen suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Lahjoitusvarojen avulla on opiskeltu ulkomailla, julkaistu tutkimustuloksia ja perustettu professuureja.

Tällä sivulla voit tutustua saavutettavassa pdf-muodossa julkaistuihin vuosikirjoihin (alkaen 2019-2020). Aikaisemmat, vuodesta 2003 alkaen julkaistut vuosikirjat saat käyttöösi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen lahjoittajasuhteet@helsinki.fi.

Uusimmasta vuosikirjasta voit lukea Helsingin yliopistossa tehtävän tutkimuksen, opetuksen ja yhteistyön vaikuttavuudesta. Vuosikirjassa kerrotaan myös lahjoituksista, niiden käytöstä, lahjoittajistamme ja apurahojen saajista.