Lahjoita lääketieteelle
Yksi Euroopan parhaista ja vanhimmista lääketieteellisistä tiedekunnista on Helsingissä. Tiedekunta kuuluu myös maailman 100 parhaan joukkoon. Meilahden kampuksen lääketieteen tutkimuksen ja opetuksen sekä niihin perustuvan hoidon kautta voidaan löytää uusia ratkaisuja terveyden ja hyvinvoinnin globaaleihin kysymyksiin. Voit tukea tärkeää työtämme lahjoittamalla.

Haluamme esimerkiksi ratkaista syövän arvoituksen, lisätä ymmärrystä aivoista ja niiden hyvinvoinnista, ymmärtää ihmisen aineenvaihdunnan monia ulottuvuuksia ja parantaa tulehdussairauksia, joista esimerkkinä myös koronaviruspandemia. Tiedekunnasta valmistuu lääkäreiden ja hammaslääkäreiden lisäksi laillistettuja psykologeja ja puheterapeutteja, ja koulutamme psykoterapeutteja.

Haluamme entisestään vahvistaa tutkimusalojamme, tehdä uusia avauksia sekä kehittää ja soveltaa tutkimukseen perustuvaa hoitoa. Lahjoitusvaroilla voimme rekrytoida alojensa parhaita asiantuntijoita, kehittää oppimisympäristöjä ja nuorten ammattilaisten osaamista sekä tukea tutkimusta ja alojensa parhaita nousevia osaajia.

Merkittävä osa tiedekunnan professoreista työskentelee osittain tai kokonaan lahjoitusvarojen tuella, ja voimme myöntää apurahoja ja stipendejä tutkijoille ja opiskelijoille useita kymmeniä tuhansia vuodessa. Ratkaisut suuriin yhteisiin kysymyksiin löydetään vaikuttavalla yhteistyöllä.

Näin lahjoitat

Tee lahjoitus helposti verkossa.

Voit myös lahjoittaa tilisiirrolla.

Tilinumero: Nordea: IBAN = FI15 1660 3001 0767 70, BIC = NDEAFIHH
Saaja: Helsingin yliopiston rahastot
Viestiksi: Rahaston nimi tai lahjoituksen tarkoitus, lahjoittajan nimi ja yhteystiedot.  

850 euroa ja sitä suuremmista lahjoituksista pyydämme täyttämään myös lahjakirjan.

Lue lisää lahjoittamisesta.

Lahjoitukset vaikuttavat tiedekunnassa merkittävällä tavalla
Tutustu lahjoitusprofessuurien tärkeään työhön

Professuurin lahjoittaminen on investointi tärkeän tutkimusalueen edelläkävijyyteen tai uuden tutkimusalan synnyttämiseksi. Kiitos lahjoittajat ja yhteistyökumppanit!

Katso kaikki lääketieteellisen tiedekunnan lahjoitusprofessuurit.

Lahjoitusuutiset