Upgraded Life Festival Meilahdessa tuo toimijoita yhteen

Upgraded Life Festival on jo useana vuonna tuonut Meilahden kampuksella yhteen terveydenhoitoalojen eri toimijoita, sijoittajista ja tutkijaryhmistä start up -yrittäjiin. Health Capital Helsinki on toiminut tapahtuman partnerina useamman kerran, ja tätä kautta myös lääketieteellinen tiedekunta on näkynyt osana tapahtumapäiviä niin puheenvuorojen ja työpajojen kuin tapahtumaständialueenkin kautta.

Lääketieteellinen tiedekunta on mukana Health Capital Helsinki -yhteistyössä HUS:n, Helsingin kaupungin ja Aalto-yliopiston kanssa. Upgraded Life Festival keräsi nämä toimijat yhteen yleisön edessä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa käytiin keskustelua mm. yhteistyömahdollisuuksista  yliopiston ja tutkijoiden kanssa, sekä tutkijakouluyhteistyöstä.

Meilahden Biomedicum 1 -talon pohjakerros muuntui Upgraded Life Festivalin myötä kansainvälisen yhteistyön hautomoksi ja hyvien käytäntöjen keskustelualustaksi touko-kesäkuussa 2018. Myös Helsingin yliopiston start up -yrittäjiä oli mukana verkostoitumassa ja esittelemässä toimintaansa ja teknologisia kehityssuunnitelmiaan laajan yleisön ohella myös potentiaalisille yhteistyötahoille ja sijoittajille. Erityismielenkiintoa HCH:n ständillä ja suuren lavan keskustelussa herätti start up -yritys Disior, jonka toimitusjohtaja ja perustajajäsen Anna-Maria Henell esitteli yrityksen kehittämän teknologian uudenlaisia lääketieteellisiä sovellusmahdollisuuksia.