Kumppanit mukaan ratkomaan haasteita

Kansainvälisessä ideakilpailussa ratkotaan maailman suuria ongelmia tieteen ja tutkimuksen avulla.

Tiedekilpailu Helsinki Challenge on yksi Helsingin yliopiston 375-juhlavuoden suurimmista tapahtumista.Tavoitteena on keksiä tieteen ja tutkimuksen keinoin ratkaisuja tulevaisuuden hyvinvoinnin rakentamiseen. Kilpailun teemoja ovat ympäristönmuutos, terveys ja hyvinvointi, uusi maailmankuva, globaali Helsinki sekä tulevaisuuden oppiminen. Ongelmia ratkotaan monitieteisissä tiimeissä ja yhteistyössä yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa. Joukkueissa on osallistujia Helsingin yliopistosta ja muualta yhteiskunnasta, niin Suomesta kuin ulkomailta.

Joukkueet kilpailevat 375 000 euron palkinnosta, joka on tarkoitettu idean toteuttamiseen. Ehdotuksista lupaavimmat valitaan marraskuussa 2014 ideakiihdyttämöön, jossa niitä jalostetaan vuoden 2015 aikana. Kilpailun voittaja julkistetaan palkintogaalassa marraskuussa 2015.

KUMPPANIT MUKAAN

Helsingin yliopisto toivottaa yhteistyökumppanit mukaan 375-juhlavuoteen ja Helsinki Challenge -ideakilpailun osallistujiksi ja kumppaneiksi. Uskomme, että yhteistyö yhteiskunnan toimijoiden - tiedemaailman, politiikan, elinkeinoelämän, median, julkisen sektorin, alunnien ja kaupunkilaisten - kesken tuottaa parhaita ratkaisuja kaikille yhteisen tulevaisuuden rakentamiseksi.

Kutsumme kumppanit mukaan (tähän tekstiä Iran ydinviesteistä)...