Oletko kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä?

Haluaisitko oppia, miten yhteiskunnassa järjestetään hyvinvointiin liittyviä palveluita? Kiinnostaisiko sinua tulevaisuudessa kehittää sosiaali- ja terveyspalveluita toimivammiksi ja tasa-arvoisemmiksi? Haluatko toimia asiantuntija-, tutkimus- tai johtamistehtävissä sosiaali- ja terveysalalla? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, on monialaista opetusta tarjoava Sosiaali- ja terveystutkimuksen ja -johtamisen maisteriohjelma sinulle oikea paikka. Ohjelman opiskelijana pääset osaksi lääketieteellisen ja valtiotieteellisen tiedekunnan uusinta tutkimusta ja opit, kuinka kehittää tulevaisuuden hyvinvointipalveluita. Tutustu tarkemmin ohjelman sisältöön ja hae mukaan!

Perustiedot
Opintojen laajuus ja kesto 120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso Maisteri
Kieli Suomi
Hakuaika Alkaa: 16.03.2022 08:00 Loppuu: 30.03.2022 15:00
Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.