Helsingin yliopiston maantieteellä on hyvä maine maailmalla
Maailmassa on tuhansia yliopistoja, joita arvotetaan erilaisin rankingein. Arvostetussa Shanghain vertailussa Helsingin yliopiston maantiede oli vuonna 2018 sijalla 42 ja kaukokartoitus sijalla 20. Menestyimme myös kansainvälisessä "QS world university rankings by subject 2018" –vertailussa. Siinä oli mukana 1127 yliopistoa ja 46 tieteenalaa, joista Helsingin yliopistossa annetaan opetusta 33 alalla. Näistä maantiede oli sijalla 47 ja viidellä muulla alalla yllettiin maailman 50 parhaan joukkoon.

Maailmassa on tuhansia yliopistoja, joita arvotetaan erilaisin rankingein. Arvostetussa Shanghain vertailussa Helsingin yliopiston maantiede oli vuonna 2018 sijalla 42 ja kaukokartoitus sijalla 20. Menestyimme myös kansainvälisessä "QS world university rankings by subject 2018" –vertailussa. Siinä oli mukana 1127 yliopistoa ja 46 tieteenalaa, joista Helsingin yliopistossa annetaan opetusta 33 alalla. Näistä maantiede oli sijalla 47 ja viidellä muulla alalla yllettiin maailman 50 parhaan joukkoon.

Maantiede on menestynyt vertailuissa aiempinakin vuosina. Saavutus on huomattava, sillä joukkomme on pieni. Liity joukkoon – hae opiskelemaan maantiedettä Kumpulan kampukselle Helsinkiin!

Lue lisääHelsingin yliopisto on maailman sadan parhaan joukossa 18 alalla