Hammaslääketieteen koulutusohjelma

Hammaslääkärin tehtävänä on edistää suun terveyttä

Hammaslääkäri, tuo pelottava ja arvostettu ammattilainen, joka tulee apuun hädän ja kivun aikana ja joka opettaa ja neuvoo suun terveydessä. Yhteiskunnallisen tilanteen vaihdellessa, yksi ei muutu. Hammaslääkäreiden työllisyystilanne on erittäin hyvä ja palkkaus kilpailukykyinen. Työttömyyttä ei juuri esiinny ja terveyskeskuksista hammaslääkäreistä on jopa pulaa. Väestön ikääntyminen lisää kysyntää entisestään, joten hammaslääketieteen koulutusohjelma tarjoaa todellakin mahdollisuuden valmistua hyvin työllistävään ammattiin. Hammaslääkärit myös usein viihtyvät työssään ja pitävät työstään.

Hammaslääketieteen erikoisaloja on yhteensä viisi. Lääketieteellinen tiedekunta panostaa voimakkaasti myös tutkijataitojen ja tutkimuksen opettamiseen.

Perustiedot
Opintojen laajuus ja kesto 330 opintopistettä, 5,5 vuotta
Tutkintotaso Lisensiaatti
Kieli Suomi
Hakuaika Alkaa: 11.03.2025 08.00 Loppuu: 25.03.2025 15.00
Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana.

Tutustu opiskeluun ja yliopistoon

Tutustu Helsingin yliopistoon sekä sen opetukseen ja opettajiin, unohtamatta Helsinkiä, joka on eläväinen ja turvallinen kaupunki opiskella. Löydä myös opinto-ohjaajille suunnattu infopaketti ja tilaa opiskelijalähettiläs lukioosi kertomaan Helsingin yliopistosta ja sen koulutusohjelmista. Olemme koonneet tälle sivulle myös kiinnostavaa tietoa Helsingissä opiskelusta ja Helsingin yliopistosta hakijan vanhemmille ja läheisille.

 

Tilaa Helsingin yliopiston esittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa Helsingin yliopiston yleisesittely.