Tietoa Otaniemen kampuksesta ja kampuskävelystä

Osoite: Otakaari 1, Kandikeskus, U-siipi, M-ovi.

Aalto-yliopiston kampukselle Otaniemeen paras yhteys Helsingin keskustasta on metrolla. Metromatka Rautatientorin asemalta Aalto-yliopiston asemalle kestää noin 12 minuuttia. Kaikki länteen (sekä Matinkylään että Tapiolaan) menevät metrojunat pysähtyvät Aalto-yliopiston asemalla. Otaniemeen saapumista varten tarvitset ennen matkaa hankitun AB-vyöhykkeen lipun. Kertalippuja voi ostaa muun muassa metroasemien lippuautomaateista tai muista lipunmyyntipisteistä. (ks lisätietoja: https://www.hsl.fi/liput/kertaliput) Otaniemeen on myös bussiyhteyksiä Helsingistä ja Espoosta.

Saavuttuasi Aalto-yliopiston asemalle valitse uloskäynti A (Otaniementie), joka tuo sinut Otaniemen kauppakeskukseen (A bloc), valitse suoraan edessäsi olevat ulko-ovet. Otakaari 1 -rakennus on suoraan edessäsi. U-siiven ulko-ovelle (M-ovi) on noin 2-3 minuutin kävely. Opiskelija-avustajia on vastassa jo metroasemalla opastamassa Kielikeskuspäiville osallistujia.

Kuvassa Otaniemen kartta

Omalla autolla tulijoille Otaniemen kampukselta löytyy jonkin verran pysäköintipaikkoja, mutta kannattaa huomata, että suurin osa paikoista on varattu Aalto-yliopiston henkilöstölle. Suosittelemanne metroa.

Lisätietoja pääkaupunkiseudun julkisesta liikenteestä ja Otaniemen kampuskartta löytyvät Kielikeskuspäivien sivuilta.

Otakaari 1 U-siivessä on vartioitu vaatesäilytys ja säilytyslokeroita kielikeskuspäivien osallistujille. Siirrymme iltatilaisuutta varten Dipoli-rakennukseen klo 18.00 (Otakaari 24), jolloin kaikki mahdolliset matkatavarat tulee ottaa mukaan. Dipolissa on myös vartioitu vaatesäilytys. Suosittelemme kuitenkin Helsingin keskustassa majoittujia mahdollisuuksien mukaan jättämään matkatavaransa jo aamulla hotellille.

Vapaaehtoiset kampuskävelyt Otaniemessä alkavat Otakaari 1 U-siiven ala-aulasta klo 11.00. Kävelyllä pääset tutustumaan Otaniemen kampuksen arkkitehtuuriin. Ilmoittaudu kampuskävelyyn  viimeistään 2.6.2019. Suosittelemme kampuskävelylle osallistujia hoitamaan Kielikeskuspäiville rekisteröitymisen jo ennen kävelyä. Rekisteröityminen Kielikeskuspäiville avautuu kello 10.00.