Opiskelijayhteisö

Opiskelijayhteisö kasvatustieteellisessä tiedekunnassa on innostava ja aktiiviset opiskelijajärjestöt ovat tiedekuntamme rikkaus. Opiskelujen vastapainoksi voi osallistua monenlaisiin tapahtumiin, joissa kohtaa opiskelijoita myös oman opintosuuntansa ulkopuolelta. Esimerkiksi speksi on jokavuotinen kohokohta niin sen katsojille kuin tekijöillekin. 

 

Tiedekunnassa toimii useita eri opiskelijajärjestöjä, jotka huolehtivat niin opiskelijoiden edunvalvonnasta, hyvinvoinnista kuin hauskanpidostakin. 

Järjestöt ovat olemassa opiskelijoita varten. Ne ovat voimavara yksittäiselle opiskelijalle, sekä yhteisö, johon kuulua.

Järjestössä toimimalla pääset kehittämään opiskelijoiden hyvinvointia, järjestämään tapahtumia, luomaan suhteita muihin järjestöihin ja opettelemaan luovaa käytännön osaamista. Näitä kokemuksia arvostetaan myös työelämässä.

Condus on tiedekunnan yhteistyöjärjestö. Condus toteuttaa monipuolista toimintaa, kuten liikunta- ja kulttuuritapahtumia, sekä erilaisia tempauksia, kekkereitä ja akateemisia pöytäjuhlia. Yhdistyksen tehtävänä on toimia jäsenjärjestöjensä etu- ja yhteistyöjärjestönä sekä lisätä tiedekunnan yhteisöllisyyttä.

Yhteistyötä tehdään myös aktiivisesti yli tiedekunta-  ja yliopistorajojen.  Kaikki toiminta on avointa tiedekunnan kaikille opiskelijoille, ja Condus onkin todella helppo väylä verkostoitua ja tutustua kanssaopiskelijoihin. 

Järjestöt tarjoavat hauskaa oheistoimintaa vastapainona opiskelulle sekä hyviä koulutuksia ja työelämätapahtumia myös omaa uraa ajatellen.