Henkilöhaku

Kiti Meerit Irmeli
Müller

Neurologian dosenttina osallistun tutkimushankkeisiin ja ohjaan opinnäytetöitä soveltavan neurotieteen eri aloilta. Painopisteitä ovat ihmisen vireystilaan, kognitiiviseen toimintakykyyn, silmänliikkeisiin ja neurofysiologiaan liittyvät tutkimukset sekä työelämän neurologia. Olen myös Aalto Yliopiston dosentti (Perustieteiden laitoksella, Neurotieteet ja biolääketieteen Teknillinen). Tässä tehtävässä ohjaan myös opinnäytetöitä ja osallistun tutkimushankkeisiin, joining liittyy myös lääketieteellisten tutkimusmenetelmien ja analyysityökalujen tutkimista ja kehittämistä. Tutkimushankkeissa, joissa olen mukana eri rooleissa on sekä lääketieteen, psykologian että biolääketieteen ja fysiikan alojen tutkijoita.