Pienoisnäyttely kahdesta uraauurtavasta eläinlääkäristä on esillä Viikin kampuksen EE-rakennuksessa osoitteessa Agnes Sjöberginkatu 2.

Agnes Sjöberg (1888–1964) oli tiettävästi ensimmäinen naiseläinlääkäri Suomessa ja koko Euroopassa. Ajan tavan mukaan hän hankki koulutuksensa Saksassa ja väitteli 1918 tohtoriksi Leipzigin yliopistossa. Pian tämän jälkeen Agnes Sjöberg palasi takaisin kotimaahansa Suomeen ja työskenteli eläinlääkärinä muun muassa Pohjanmaalla.

Walter Ehrström (1890–1966) oli Suomen maidontarkastuksen ja maitohygienian pioneeri. Hän toimi pitkään Helsingin kaupungineläinlääkärinä ja loi kaupunkiin maidontarkastusjärjestelmän 1920-luvulla. Tämän myötä maidon laatu parani merkittävästi. Pian muut kaupungit ja kauppalat alkoivat järjestää maidontarkastuksensa Helsingin esimerkin mukaan.  Myös nykyinen EU-lainsäädäntö rakentuu pitkälti Ehrströmin periaatteille.

Agnes Sjöbergin vastaanotto Kauhajoella 1928.Hirsiseinäisen navetan pienoismalli.Agnes Sjöbergin instrumenttilaukku.Näyttelyn Ehrström-osio.Maidontarkastusyhdistyksen jakama Valionavetta-palkinto.