Lukion yhteisvalinnan tulokset ja ohje

HY:n Viikin normaalikoulun yhteisvalinnan tulokset 2020

HY:n Viikin normaalikoulun lukioon 11.6.2020 valittujen nimet ovat nähtävissä to 11.6.20 alkaen koulun ulko-ovessa (Kevätkatu 2) ja kotisivullamme, mikäli et ole kieltänyt kotisivun tietoa.

Lukiopaikka on varmistettava virallisesti ottamalla se vastaan sähköisesti Opintopolussa sekä toimittamalla alkuperäinen peruskoulun päättötodistus koulun kansliaan, Kevätkatu 2. Todistus on toimitettava meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 25.6.20 klo 15.00. Kansliamme (2. krs) on avoinna klo 9.00-15.00.

Lukioon valituille järjestetään ohjaustilaisuuksia koulun auditoriossa to 11.6., pe 12.6. ja ma 15.6. klo 9.00-15.00 välisenä aikana pienissä ryhmissä sukunimen mukaan. Ohjaustilaisuudessa, joka kestää noin tunnin, täytetään ensi lukuvuoden kurssivalintakortti. Lisäksi saat koulua koskevaa informaatiota. Paikalla ovat rehtori, opinto-ohjaajat ja tutoreita. Mikäli et pääse edellä mainittuina päivinä ohjaustilaisuuteen, ota yhteys rehtoriin viimeistään perjantaina 12.6. Rehtorin puh. 050 4484663.

Sähköisen yhteisvalinnan vuoksi meillä ei ole ennalta tiedossa lukioon otettujen kurssivalintoja. Tästä syystä toivomme jokaisen lukioomme hyväksytyn tulevan em. ohjaustilaisuuteen. Näin opiskelu syksyllä pääsee sujuvasti käyntiin.

Lämpimästi tervetuloa HY:n Viikin norssiin!

Rehtori

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OHJEET UUSILLE OPISKELIJOILLE: LUKION AINEVALINNAT

Toivomme, että jokainen uusi lukiolaisemme tulisi tekemään ensimmäisen vuoden kurssivalinnat joko paikan päälle koululle tai puhelimitse. Koronatilanteen vuoksi porrastamme valintojen tekoa aakkosjärjestyksessä sukunimen alkukirjaimen mukaan:

• To 11.6. klo 13-15   A-Ke
  • Pe 12.6. klo 9-11     Ki-No
  • Pe 12.6. klo 11-13   Nw-Sh
  • Pe 12.6. klo 13-15   Si-Ö
  • Ma 15.6. 9-11 ne, jotka eivät pääse omana ajankohtanaan tulemaan

Jos haluat tehdä kurssivalinnat puhelimitse, soita opinto-ohjaajalle: 0503183122/Sanna Pöysä. Hän soittaa sinulle takaisin, jos ei pysty heti vastaamaan.