Ovet auki Avoimeen!
Tervetuloa seikkailemaan virtuaalisella infopolulla ja pistäytymään pop up -verkkotapahtumassa 6.9.2022 klo 16.30-18.00. Odotamme sinua ovet avoinna!

Avoimen yliopiston lukuvuosi 2022-2023 käynnistyy syyskuussa. Juhlistamme lukuvuoden käynnistymistä virtuaalisella infopolulla sekä verkon kautta toteuttavalla pop up -infotapahtumalla, joka järjestetään 6.9.2022 klo 16.30-19.00. Tervetuloa mukaan!

Seikkaile virtuaalisella infopolulla

Miten löytää kiinnostavimmat kurssit Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston tarjonnasta? Haluaisitko tutustua makupaloihin opinnoistamme, saada opiskeluteemaisia vinkkejä tai kuulla aikuiskoulutustuen tarjoamista mahdollisuuksista?

Virtuaalinen infopolku kutsuu sinut interaktiiviselle seikkailulle avoimien yliopisto-opintojen maailmaan. Tervetuloa tiedon äärelle! Polulta saat opastusta käytännön asioissa ja inspiraatiota oman opintopolkusi rakentamiseen.

Polun sisältöjä pääset tutkimaan napauttamalla interaktiivisia painikkeita polun eri kohdissa. Voit pysähtyä tutustumaan tarkemmin juuri sinua kiinnostaviin sisältöihin. Osa polun linkeistä avautuu uuteen välilehteen vieden sinut esimerkiksi verkkosivuillemme. Välilehden sulkemalla pääset takaisin polulle. Kunkin pysähdyspaikan ympärille on koottu kyseisen teeman mukaisia sisältöjä. Infopolku toimii parhaiten tietokoneella tai tabletilla.

Hyppää infopolulle tämän linkin kautta. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Infopolun sisällöt löytyvät myös kaikille saavutettavassa muodossa tekstivastineena.

Pop up -infotapahtuma

Syntyikö infopolulla seikkaillessa lisäkysymyksiä? Toivoisitko opintoneuvontaa juuri sinua kiinnostavien opintojen suunnittelusta vastaavalta koulutusasiantuntijalta? Tai haluaisitko kuulla tulevaisuuden oppimisesta sekä saada opinto-ohjaajien vinkkejä opintojesi tueksi?

Järjestämme opiskelijoillemme ja opinnoistamme kiinnostuneille verkon kautta toteutettavan pop up -infon tiistaina 6.9.2022 klo 16.30-18.00.

Pop up -infotapahtuman ohjelma 6.9.2022

Ohjelma on alustava ja tulee tarkentumaan elokuun 2022 alussa. Eri ohjelmaosioiden alkamisajat ovat suuntaa-antavia.

• Klo 16.30-16.35 Tapahtuman avaus ja illan kulun ohjeistus
  • Klo 16.35-16.50 Alustus tulevaisuuden oppimisesta (varmistuu elokuussa)
  • Klo 16.50-17.05 Opinto-ohjaajien vinkit Avoimen yliopiston opiskelijoille
  • Klo 17.05-17.30 Yleiset opiskelua koskevat kysymykset (kysy vapaasti, asiantuntijamme päivystävät)
  • Klo 17.30-18.00 Tiettyjä opintoja koskevat kysymykset (kysy vapaasti, asiantuntijamme päivystävät)

Tapahtuma toteutetaan Zoomin välityksellä. Tapahtuman kyselyosiot ovat hyvin vapaamuotoisia, eikä niihin sisälly esityksiä tai muuta virallista ohjelmaa. Asiantuntijamme päivystävät niiden aikana Zoomissa, ja voit koska vain piipahtaa kysymään itseäsi askarruttavista aiheista koskien opintojamme. Kysymyksiä voi lähettää chatin kautta tai esittää suullisesti. Kyselyosiot ovat kaikille avoimia, eivät kahdenkeskisiä.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta halutessasi voit ilmoittautua, jolloin muistutamme sinua sähköpostitse tapahtumasta edeltävällä viikolla ja lähetämme sinulle tapahtumalinkin sekä ohjeet Zoomiin kirjautumiseen. Ennakkoilmoittautumislomakkeella voit myös lähettää ennakkokysymyksiä, jotka käsitellään yleisen kyselyosion aluksi.

Ennakkoilmoittautuminen ja kysymykset tämän lomakkeen kautta (avautuu uuteen välilehteen)

Tapahtuman Zoom-linkki julkaistaan tällä sivulla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtuman tiedotusta voit seurata myös klikkaamalla itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaan.

Tapaamisiin syyskuussa!

Kuva: Wilma Hurskainen