Ovet auki Avoimeen!
Astu virtuaaliselle infopolulle ja tutustu avoimien yliopisto-opintojen maailmaan.

Miten löytää kiinnostavimmat kurssit Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston tarjonnasta? Haluaisitko tutustua makupaloihin opinnoistamme, saada opiskeluteemaisia vinkkejä tai kuulla aikuiskoulutustuen tarjoamista mahdollisuuksista? Avoimen yliopiston Ovet auki Avoimeen- virtuaalista infoviikkoa vietettiin 6.-10.9.2021. Infon päänäyttämö, virtuaalinen infopolku, säilyy avoimena myös infoviikon jälkeen.

Seikkaile virtuaalisella infopolulla ja osallistu arvontaan!

Virtuaalinen infopolku kutsuu sinut interaktiiviselle seikkailulle avoimien yliopisto-opintojen maailmaan. Tervetuloa tiedon äärelle, ovemme ovat auki sinulle! Polulta saat opastusta käytännön asioissa ja inspiraatiota oman opintopolkusi rakentamiseen.

Polun sisältöjä pääset tutkimaan napauttamalla interaktiivisia painikkeita polun eri kohdissa. Voit pysähtyä tutustumaan tarkemmin juuri sinua kiinnostaviin sisältöihin. Osa polun linkeistä avautuu uuteen välilehteen vieden sinut esimerkiksi verkkosivuillemme. Välilehden sulkemalla pääset takaisin polulle. Kunkin pysähdyspaikan ympärille on koottu kyseisen teeman mukaisia sisältöjä. Infopolku toimii parhaiten tietokoneella tai tabletilla.

Hyppää infopolulle tämän linkin kautta. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Infopolun sisällöt löytyvät myös kaikille saavutettavassa muodossa tekstivastineena.

Tutustu syksyn opintotarjontaan

Opintomme odottavat jo sinua! Infoviikkoa odotellessasi voitkin tutustua syksyn opintotarjontaamme: Avoimet yliopisto-opinnot koulutusohjelmittain. Kevätlukukauden 2022 opintojen kurssisivuja julkaistaan sitä mukaa, kun ne valmistuvat. Kevään opintotarjonta on kokonaisuudessaan nähtävissä 1.11.2021.

Ole avoin uudelle ajattelulle!

Kuva: Wilma Hurskainen