Haasta ehdokkaasi liittymään Yliopistopuolueen jäseneksi!

Haluatko tukea Yliopistopuoluetta? Helsingin yliopisto haastaa kaikki ehdokkaat mukaan Yliopistopuolueeseen, mutta siihen tarvitsemme sinun apuasi. Rakennetaan yhdessä uuden eduskunnan ”yliopistopuolueesta” mahdollisimman vahva ja vaikutusvaltainen!

Eduskuntavaalien alla on tärkeää käydä keskustelua koulutuksen ja sivistyksen merkityksestä, ja siitä miten yliopistokenttää tulevaisuudessa pitäisi kehittää. Mitä haluamme koulutukselta, mitä toivomme tutkimukselta? Kysy näitä asioita eduskuntavaaliehdokkailta.

Voit edistää Yliopistopuolue-kampanjaa sosiaalisessa mediassa näin:

• Jaa, tykkää, kommentoi, twiittaa: #yliopistopuolue ja @Yliopistopuolue sekä www.helsinki.fi/yliopistopuolue
  • Haasta oma ehdokkaasi tukemaan Yliopistopuoluetta, tai kysy harkitsemiltasi ehdokkailta ovatko he jo mukana
  • Levitä juttuja ja verkkosivua omissa verkostoissasi: www.helsinki.fi/yliopistopuolue
  • Kirjoita tästä tai muista korkeakoulupoliittisista aiheista blogiin, mielipidekirjoitus tms.

Helsingin yliopistolla on omat vaalitavoitteet, mutta tällä kampanjalla haluamme luoda yhteisen keskustelun foorumin.

Lisätietoja: Helsingin yliopisto, asiamies Tanja Remes, tanja.remes at helsinki.fi