Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Se on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Ks. https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/helsingin-yliopisto-lyhyesti.

Eläinlääketieteellinen tiedekunta on ainoa Suomessa eläinlääkäreitä kouluttava yksikkö. Eläinlääketieteen kuusivuotinen peruskoulutus koostuu eläinlääketieteen kandidaatin tutkinnosta ja eläinlääketieteen lisensiaatin tutkinnosta. Tiedekunnan koulutusohjelmat on eurooppalaisen eläinlääkärikoulutusta arvioivan ESEVT-järjestelmän mukaisesti hyväksytty. Tiedekunnan tutkimus on arvioitu myös kansainvälisesti laadukkaaksi. Perustutkinto-opiskelijoita tiedekunnassa on noin 450, jatkotutkinto-opiskelijoita 100 ja erikoiseläinlääkärin tutkintoa suorittavia 150. Henkilökuntaa on noin 300. Vuosittain tiedekuntaan otetaan 70 uutta eläinlääketieteen opiskelijaa. Eläinlääketieteellinen tiedekunta rakentuu Yliopistollisesta eläinsairaalasta ja neljästä osastosta: eläinlääketieteellisten biotieteiden osasto, elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto, kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osasto, kliinisen tuotantoeläinlääketieteen osasto. Ks. https://www.helsinki.fi/fi/elainlaaketieteellinen-tiedekunta.

Eläinlääketieteellinen tiedekunta hakee kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osastolle

PIENELÄINKIRURGIAN YLIOPISTO-OPETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.9.2018 – 30.4.2020.

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomessa laillistettua eläinlääkärin tutkintoa (L29/2000). Tehtävään kuuluu pieneläinten pehmytosakirurgian alaan kuuluva luento- ja käytännönopetus, kliininen potilastyö ja opinnäytetöiden ohjaus sekä päivystystyö.

Tehtävään valittavalta edellytetään kiinnostusta ja kokemusta pehmytosakirurgiasta sekä kiinnostusta opetukseen ja opinnäytetöiden ohjaukseen. Erityisesti arvostetaan mahdollista pedagogista koulutusta, taitoa tuottaa oppimateriaalia ja antaa opetusta monipuolisesti.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasoihin 4-5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävän bruttopalkka on noin 2 700–3 700 euroa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus ansioluetteloineen yliopiston rekrytointijärjestelmän kautta Hae työpaikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakuaika päättyy 24.6.2018.

Lisätietoa
• tehtävästä: professori Outi Vapaavuori, outi.vapaavuori(at)helsinki.fi, p. 0407432242
• rekrytointijärjestelmästä ja hakemisesta: henkilöstöasiantuntija Heidi Kauppinen, heidi.m.kauppinen(at)helsinki.fi, p. 0504155341
• Helsingin yliopistosta työnantajana: https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/toihin-yliopistoon

Haku päättyy

24.06.2018 23:59 EEST