Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Haluatko päästä mukaan toimimaan maailman parhaaksi tulemalla mukaan kehittämään Suomen suurimman yliopiston alumnitoimintaa, varainhankintaa ja kumppanuuksia kotimaassa ja kansainvälisesti?

Etsimme nyt yhteiskuntasuhteiden tiimiin kahta varainhankinnan ja kahta alumnitoiminnan osaajaa

Varainhankinnan yhteyspäällikkö

Varainhankinnan yhteyspäällikkönä vastaat yliopiston varainhankintaan ja kumppanuustyöhön liittyvistä nimetyistä asiakkuuksista ja hankkeista sekä tuet vastuullasi olevien yksiköiden varainhankinnan kehittämistä ja toteuttamista. Asiakassalkkusi muodostuu nykyisistä lahjoittajista, yksityishenkilöistä, säätiöistä ja yrityskumppaneista kotimaassa ja kansainvälisesti. Yhteyspäällikkö osallistuu tiimin jäsenenä yliopiston varainhankinnan, lahjoittajasuhteiden ja kumppanuusyhteistyön palveluiden kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä tuottaa lahjoittajille ja kumppaneille suunnattua viestintää, kampanjoita ja tapahtumia.

Kansainvälisen varainhankinnan yhteyspäällikköä

Kansainvälisen varainhankinnan yhteyspäällikkönä vastaat yliopiston kansainvälisen varainhankinnan toteutuksesta valituilla alueilla. Vastaat yhteistyössä yliopiston alumni- ja sidosryhmätoiminnan kanssa merkityksellisen kansainvälisen alumni- ja lahjoittajaverkoston rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Asiakassalkkusi rakentuu pääasiassa yksityishenkilöstä ja säätiöistä. Kansainvälisen varainhankinnan yhteyspäällikkö osallistuu tiimin jäsenenä erityisesti kansainvälisen varainhankinnan kehittämiseen sekä tuottaa kansainvälisille lahjoittajille ja kumppaneille suunnattua viestintää, kampanjoita ja tapahtumia.

Alumni- ja sidosryhmäsuhteiden yhteyspäällikkö

Alumni- ja sidosryhmäsuhteiden yhteyspäällikkö toteuttaa yliopiston alumni- ja sidosryhmäyhteistyötä. Yhteyspäällikkö osallistuu yliopiston alumni- ja sidosryhmätyön, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Yhteyspäällikkö vastaa mm. alumneille ja muille sidosryhmille kohdennettujen palveluiden ja uusien konseptien kehityksestä sekä tuottaa alumneille ja sidosryhmille suunnattua viestintää, rekrytointikampanjoita ja tapahtumia sekä osallistuu alumneille kohdennettujen varainhankintakampanjoiden toteutukseen. Yhteyspäällikkö vastaa nimettyjen tiedekuntien alumni- ja sidosryhmätyön toteutuksesta.

Kansainvälisten alumnisuhteiden yhteyspäällikköä

Kansainvälisten alumnisuhteiden yhteyspäällikkönä vastaat yliopiston alumni- ja sidosryhmätyöstä kansainvälisesti. Vastaat yhdessä kansainvälisen varainhankinnan yhteyspäällikön kanssa merkityksellisen kansainvälisen alumni- ja lahjoittajaverkoston rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Vastaat kansainvälisille alumneille suunnattujen palveluiden ja uusien konseptien kehittämisestä sekä tuotat alumneille suunnattua viestintää, kampanjoita ja tapahtumia.

Sinusta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta tavoitteellisesta myynti- ja kumppanuustyöstä sekä vaativista suhdetoimintaan liittyvistä tehtävistä. Olet kotonasi kansainvälisessä toimintaympäristössä ja nautit uusista haasteista. Sinulla on kykyä innostaa ja vakuutat yhteistyökumppanit osaamisellasi sekä tarkalla ja tehokkaalla työotteellasi. Nautit tiimityöstä ja yhteiskehittämisestä, mutta työtehtäväsi hoidat itsenäisesti. Olet joustava muuttuvien tilanteiden edessä ja käännät rautaisella palveluasenteella haasteet mahdollisuuksiksi. Kotimaisten kielten lisäksi työskentelet sujuvasti englanniksi. Olet hyvä esiintyjä ja Sinulla on monimediasta viestinnän osaamista sekä kykyä rakentaa ja ylläpitää verkostoja myös digitaalisessa ympäristössä.

Miksi meille?

Yhteyspäällikkönä pääset osaksi iloista ja osaavaa reilun 20 hengen tiimiämme. Meillä on hyvä yhteishenki ja teemme työtä suurella sydämellä yliopistomme hyväksi, yhteiskehittämisen hengessä. Saat monipuolisiin tehtäviisi tuen koko viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimialan n. 80 ammattilaiselta ja samalla hienon tilaisuuden kehittyä omassa asiantuntemuksessasi.

Odotamme Sinua jo innolla!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 18.8.2020. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalin kautta.

Varainhankinnan yhteyspäällikön sekä alumni- ja sidosryhmäsuhteiden yhteyspäällikön tehtävät ovat pysyvät, kansainvälisen varainhankinnan ja alumnitoiminnan yhteyspäällikön tehtävät ovat kolmen vuoden määräajaksi. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.8.2020 lukien yhteiskuntasuhteiden päällikkö Pia Dolivo, pia.dolivo@helsinki.fi, p. 050 5951209.

Haku päättyy

18.08.2020 23:59 EEST