Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden tutkimusyliopistojen joukkoon ja sen yhteiskuntatieteellisestä tutkimuksesta ja opetuksesta vastaa valtiotieteellinen tiedekunta.

Valtiotieteellinen tiedekunta on Suomen johtava yhteiskuntatieteellinen tutkimus- ja koulutusyksikkö, joka on oppiainevalikoimaltaan maan monipuolisin. Tiedekunnan oppiaineet menestyvät hyvin myös kansainvälisessä vertailuissa ollen monilla aloilla 50 parhaan joukossa. Tiedekunnalla on vahva kansainvälinen tutkimusprofiili, kansainvälisiä opetusohjelmia ja opiskelijoita. Henkilökunnan määrä on 350. Tiedekunnasta valmistuu vuosittain 350 kandidaattia, 400 maisteria ja yli 40 tohtoria. Lisätietoja verkkosivuilta: www.helsinki.fi/fi/valtiotieteellinen-tiedekunta.

Valtiotieteellinen tiedekunta hakee

OPETUSAVUSTAJIA

opetus- ja tutkimushenkilöstön avuksi erilaisiin opetuksen tukitehtäviin lukuvuodeksi 2019 - 2020.
Tutkimusavustajan tehtävää voivat hakea vain perustutkintoa suorittavat Helsingin yliopiston opiskelijat. Työ edellyttää hyviä tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksia sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työnkuvaan kuuluu muun muassa
- opetuksen tukena käytettävän Moodle-oppimisympäristön käyttämistä ja henkilökunnan avustamista sen käyttämisessä
- opintojaksoihin liittyvien käytännön järjestelyjen toteuttamista (mm. opiskelijoiden ryhmäjakojen toteuttaminen, opintojaksoihin liittyvissä asioissa tiedottamista opiskelijoille ja opetuksen aikataulutuksesta huolehtiminen)
- opetuksen verkkotallentamiseen liittyviä tehtäviä
- muita opetuksen käytännön toteuttamiseen liittyviä tehtäviä

Työstä maksetaan tuntiperusteisesti 14,24€/tunti. Työ alkaa syksyllä 2019, ilmoitathan hakemuksessa milloin voisit aloittaa tehtävässä. Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan, arviolta 5 - 60 tuntia kuukaudessa.

Hakemukseen tulee liittää lyhyt, korkeintaan yhden sivun pituinen vapaamuotoinen hakemus ja CV. Hakemus liitteineen toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona Helsingin yliopiston sähköiseen järjestelmään alla olevan Hae työpaikkaa -linkin kautta. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta, https://saphr.it.helsinki.fi.

Hakuaika päättyy 4.8.2019.

Lisätietoja antaa opetuksesta vastaava varadekaani Ullamaija Seppälä, ullamaija.seppala(at)helsinki.fi.

Apua sähköisen rekrytointijärjestelmän tai SAP HR -portaalin käyttöön saa osoitteesta rekrytointi(at)helsinki.fi.

Haku päättyy

04.08.2019 23:59 EEST