Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu ja yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Meillä on erilaisia mahdollisuuksia niin opetus- ja tutkimustehtävissä kuin palvelu- ja asiantuntijatehtävissäkin. Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää. Opetus- ja opiskelijapalvelut toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista. Hakijapalvelut vastaa opiskelijarekrytoinnista, hakuneuvonnasta ja opiskelijavalinnoista Helsingin yliopistossa.

Etsimme hakijapalveluiden päävalinnan tiimiin innostunutta, organisointikykyistä ja kehittämishenkistä

VALINTASUUNNITTELIJAA, ajalle 1.9.2018-31.8.2019.

Valintasuunnittelijat toteuttavat ja kehittävät ja opiskelijavalintoja sekä osallistuvat korkeakoulurajat ylittävään yhteistyöhön. Opiskelijavalinnat ovat voimakkaan kehittämisen kohteena sekä Helsingin yliopistossa että valtakunnallisesti, sillä opiskelijavalinnoissa ollaan siirtymässä vahvemmin kohti todistuspohjaista ja ylioppilaskokeita hyödyntävää valinta, mikä vaatii voimakasta kehitystyötä. Tarjoamme organisointikykyiselle henkilölle kiinnostavaa näköalapaikkaa vahvassa muutoksessa oleviin opiskelijavalintoihin. Saat erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa valintojen käytäntöihin ja pääset työskentelemään osana asiantuntevaa ja työtäsi tukevaa päävalinnan tiimiä.

Valintasuunnittelijana vastuullesi voi kuulua erilaisia päävalinnan tiimissä hoidettavia tehtäviä, jotka määräytyvät osaamisesi ja tiimin tarpeiden mukaan. Pyrit omalla työpanoksellasi luomaan hakijan ja yliopiston kannalta mahdollisimman saumatonta haku- ja valintaprosessia. Tiimissä hoidetaan mm. seuraavia tehtäväkokonaisuuksia:

- kotimaisten ja kv-kandidaattivalintojen kehittäminen, koordinointi ja toteutus
- opiskelijavalinnan työprosessien suunnittelu ja organisointi
- kampuskontaktihenkilön tehtävät
- valintaperusteiden valmistelun tuki sekä haku- ja valintajärjestelmien sisältöaineistojen luominen
- valintakoejärjestelyt ja valintalaskenta
- valintatulosten valmistelu päätöksentekoa varten ja valintatulosten julkaiseminen
- oikaisupyyntöjen valmistelu päätöksentekoa varten
- valintakokeiden ja ehdollisten todistusten näyttöpalvelu
- opiskelupaikan vastaanottoon ja tietojen rekisteröintiin liittyvät tehtävät
- raportointi ja tilastointi

Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme eritysesti yliopistovalintojen tuntemusta sekä haku- ja valintajärjestelmien hallintaa (esim. Opintopolku, UAF-järjestelmä, Aava). Toivomme sinulta myös erinomaisia organisointi-, viestintä- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi katsomme eduksesi hyvän englannin ja ruotsin kielen taidon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa –linkistä 29.7.2018 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa. Lisätietoja tehtävästä antaa 12.7.2018 asti opiskelijavalintojen päällikkö Riitta Heinsalo, riitta.heinsalo@helsinki.fi.

Haku päättyy

29.07.2018 23:59 EEST