Lääketieteellinen tiedekunta edistää korkeatasoista tieteellistä tutkimusta ja vastaa tutkimukseen perustuvasta lääketieteen ja hammaslääketieteen, psykologian ja logopedian perusopetuksesta ja jatkokoulutuksesta sekä englanninkielisestä Transmed-maisterikoulutusohjelmasta. Opetus- ja tutkimustoiminnan ohella tiedekunta toimii myös terveydenhuollon alan merkittävänä asiantuntijaorganisaationa ja osallistuu alan eettiseen keskusteluun. Tiedekunnan päämääränä on yltää tutkimuksessa maailman parhaiden lääketieteellisten tiedekuntien tasolle ja vakiinnuttaa ja vahvistaa asemaansa lääketieteellisen opetuksen huippuyksikkönä.

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta muodostaa yhdessä Helsingin yliopistollisen keskussairaalan (HUS/HYKS) ja Suomen Molekyylilääketieteen instituutin (FIMM) kanssa Akateemisen lääketiedekeskus Helsingin (AMCH). Tämä lääketieteen yksikkö on menestynyt erittäin hyvin kansainvälisissä arvioissa lukeutumalla Euroopan 10 ja maailman 50 parhaan lääketiedekampuksen joukkoon.

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta hakee

VÄLINEHUOLTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2017 saakka. Tehtävään valittavan toivotaan aloittavan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.5.2017. Tehtävä on päivätyötä.

Välinehuoltajan tehtävänä on mm.:
-laboratorioissa käytettävien tarvikkeiden huolto
-liuosten sterilointi
-tarvikkeiden riittävyydestä huolehtiminen

Hakijalta odotetaan välinehuoltajan tutkintoa sekä käytännön kokemusta välinehuollon tehtävistä.

Menestyvältä hakijalta edellytetään hyvää ryhmätyökykyä sekä halua ja kiinnostusta välinehuollon kehittämiseen. Englannin kielen taito on eduksi hakijalle.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoihin 4. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävän täytössä sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa välinehuollon esimies, kliininen opettaja Hanna Jarva, hanna.jarva(at)helsinki.fi (yhteydenotot vain sähköpostitse).

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä muut valintaan vaikuttavat asiakirjat.

Hakemus liitteineen jätetään Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Hakuaika päättyy 31.3.2017.

Hae viimeistään 31.03.2017

Haku päättyy

perjantai, maaliskuu 31, 2017