Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä.

Haemme nyt joukkoomme VAHTIMESTARIA vakituiseen työsuhteeseen.

Vahtimestarin tehtäviin kuuluu monipuolisia vahtimestarin ja autonkuljettajan työtehtäviä mielenkiintoisessa toimintaympäristössä.

Vahtimestarina opastat ja autat eläinsairaalaan potilaseläinten kanssa tulevia asiakkaita, opiskelijoita sekä henkilökuntaa, huolehdit postipalveluista ja kiinteistöturvallisuudesta, sekä toimit eläinsairaalan kiinteistöön liittyvissä teknisluontoisissa tehtävissä. Tehtävään kuuluu myös lantavaraston tyhjennystyöt ja eläinten ruhojen sekä näytteiden kuljetukset.

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluasennetta sekä soveltavaa ammatillista koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä ja kuorma-auton ajokorttia. Haluat oppia uutta ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin asioihin. Suomen kielen lisäksi palvelet asiakkaita englannin kielellä. Joustavuuden lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot muiden osapuolten kanssa työskentelemiseksi. Pystyt toimimaan myös itsenäisesti.

Miksi meille?
Tarjoamme vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät isossa organisaatiossa sekä mahdollisuuden toimia monipuolisessa toimintaympäristössämme, yhteistyössä eri alojen ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa. Työ on itsenäistä ja tehtävät vaihtelevia.

Lisätiedot
Tehtävän palkkaus asettuu 2200-2500 euroon kuukaudessa. Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 6, sekä henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaan palkanosaan.

Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla ja toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä loppuvuodesta 2020.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa-linkistä viimeistään 28.9.2020. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalan johtaja Timo Wahlroos, timo.wahlroos@helsinki.fi, 050 574 3579. Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Jenni Kempas, jenni.kempas@helsinki.fi, 029 412 2617.

Haku päättyy

28.09.2020 23:59 EEST