Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan Viikin opetus- ja tutkimustila hakee

TUTKIMUSTEKNIKKOA

Vakituiseen työsuhteeseen 15.6.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Tutkimusteknikon tehtäviin kuuluvat kaikki maatalouden työt, kuten peltotyöt, koneiden huollot ja korjaukset, navetan laitteiden huollot ja korjaukset sekä tarvittaessa lypsykarjan hoitoon liittyvät työt. Lisäksi tutkimusteknikko osallistuu Viikin opetus- ja tutkimustilan pelloilla ja navetassa tehtävään tutkimustyöhön. Tarjoamme kiinnostavan työympäristön Suomen maataloustutkimuksen ytimessä.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 6 (n. 2200 - 2500 €/kk). Työntekijälle on tarvittaessa tarjolla työsuhdeasunto. Tehtävään palkataan kuuden kuukauden koeajalla.

Hakemus jätetään yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa –linkistä Liitä mukaan ansioluettelo. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR –portaalissa. Hakuaika päättyy 3.6.2020.

Viikin opetus- ja tutkimustilaan voit tutustua verkossa:
www.helsinki.fi/fi/infrastruktuurit/viikin-opetus-ja-tutkimustila

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tapani Jokiniemi, puh. 040 779 5837.

.

Haku päättyy