Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa!

Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä. Yliopistossa opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on ainoa Suomessa eläinlääkäreitä kouluttava yksikkö. Eläinlääketieteen kuusivuotinen peruskoulutus koostuu eläinlääketieteen kandidaatin tutkinnosta ja eläinlääketieteen lisensiaatin tutkinnosta. Tiedekunnan koulutusohjelmat on eurooppalaisen eläinlääkärikoulutusta arvioivan EAEVE/FVE-järjestelmän mukaisesti hyväksytty. Tiedekunnan tutkimus on arvioitu myös kansainvälisesti laadukkaaksi. Tiedekunnalla on käytössään modernit tilat ja laitteet. Perustutkinto-opiskelijoita tiedekunnassa on 400, jatkotutkinto-opiskelijoita 90 ja erikoiseläinlääkärin tutkintoa suorittavia 120. Henkilökuntaa on 280. Vuosittain tiedekuntaan otetaan 70 uutta eläinlääketieteen opiskelijaa. Katso lisätietoja, http://www.vetmed.helsinki.fi/.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta hakee

TUTKIMUSTEKNIKKOA

määräaikaiseen työsuhteeseen 3.6.2018 asti (sijaisuus). Tehtävässä voi aloittaa mahdollisimman pian.

Tehtävä on jaettu anatomian ja kehitysbiologian (50 %) sekä biokemian ja solubiologian (50 %) oppiaineille. Tutkimusteknikon tehtäviin kuuluvat tutkimusta tukevat soluviljely- ja molekyylibiologian, mikrobiologian sekä biokemian laboratoriotyöt, tulosten tarkastelu, mitta- ja analyysilaitteiden ylläpito, reagenssi- ja tarvikehankinnat ja laskujen tiliöinti, oppiaineiden kemikaalirekisterin ja muiden rekisterien ylläpito, tenttijärjestelyt ja -valvonta, avustaminen anatomian opetusmateriaalin hankkimisessa ja valmistelussa, muut opetuksen tukitehtävät sekä osallistuminen oppiaineen laatutyön kehitystyöhön. Tehtävään valittu henkilö vastaa histologian kurssi- ja tenttipreparaattien valmistuksesta ja ylläpidosta, kurssimikroskooppien huollosta sekä biokemian ja solubiologian laboratoriotyökurssien valmistelusta.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoihin 5–6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävään palkataan neljän kuukauden koeajalla.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa laboratorioalan koulutusta, hyvää ryhmätyökykyä, kehittymishalua ja kiinnostusta uusien menetelmien oppimiseen. Englannin kielen taito on hakijalle eduksi.

Hakemus jätetään Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Liitä mukaan ansioluettelo. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja antaa professori Antti Iivanainen: antti.iivanainen(at)helsinki.fi tai p. 02941 57034. Lisätietoa rekrytointijärjestelmästä antaa henkilöstöasiantuntija Heidi Kauppinen: heidi.m.kauppinen(at)helsinki.fi, p. 02941 57154.

Hae viimeistään 10.05.2017

Haku päättyy

keskiviikko, toukokuu 10, 2017