Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa!
Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Se on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 muulla paikkakunnalla Suomessa. Korkeatasoinen tutkimus luo uutta tietoa, jolla koulutetaan eri aloille monipuolisia asiantuntijoita ja jota hyödynnetään yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja elinkeinoelämässä.

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta (https://www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta) sijaitsee Viikin kampuksella ja sen tehtävänä on edistää uusiutuvien luonnonvarojen kestävää käyttöä ja ihmisen hyvinvointia tieteellisen tutkimuksen ja siihen perustuvan opetuksen avulla. Tiedekunnan keskeisimmät koulutus- ja tutkimusalat ovat elintarvike-, maatalous-, metsä-, ja ympäristötieteet sekä niihin liittyvät taloustieteet. Tiedekunnassa opiskelee 3 200 tutkinto-opiskelijaa ja työskentelee 500 alansa asiantuntijaa.

Helsingin yliopiston elintarvike- ja ympäristötieteiden laitoksen tehtävänä on kansainvälisesti arvostettu ja laadukas tieteellinen tutkimus edustamillaan aloilla sekä tutkimukseen perustuva ylin opetus Suomessa. Laitos vastaa elintarviketieteiden kandi- ja maisteriohjelmasta, ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelmasta ja mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelmasta. Laitos osallistuu myös molekyylibiotieteiden, maataloustieteiden ja ympäristötieteiden kandiohjelmien sekä maataloustieteiden maisteriohjelman ja ympäristömuutoksen ja globaalin kestävyyden maisteriohjelman toteutukseen.

Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos hakee

TUTKIMUSTEKNIKKOA

1.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen työsuhteeseen.

Tutkimusteknikon tehtävä sijoittuu 1.1.2018 toimintansa aloittavalle mikrobiologian osastolle. Tehtäviin kuuluu laboratoriokurssien valmistelu, kemikaalien, tarvikkeiden ja pienlaitteiden tilaukset, kemikaali- ja laiterekisterin ylläpito, tutkimus- ja opetuslaitteiden ylläpito, opiskelijoiden ohjaus laitteiden käytössä, laiteiden huollon tarpeen arviointi, vastuu huollon toteutuksesta ja muut osaston opetusta ja tutkimusta tukevat yleiset tehtävät.

Parhaat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa alan ammatti- tai ammattikorkeakoulututkinto ja työkokemus laboratoriotehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, käytännön englannin kielen taitoa ja monipuolisia IT-taitoja. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja kiinnostusta uusien asioiden oppimiseen.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävän palkka on n. 2 300–2 700 euroa kuukaudessa valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemus jätetään yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa –linkistä. Liitä mukaan ansioluettelo. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR –portaalissa. Hakuaika päättyy 19.11.2017.

Lisätietoja tehtävästä antavat laboratoriokoordinaattori Pekka Oivanen (pekka.oivanen(at)helsinki.fi), puh. 0504480003 ja laitoksen johtaja, professori Maija Tenkanen (maija.tenkanen(at)helsinki.fi), puh. 02941 58410.

Hae viimeistään 19.11.2017

Hae viimeistään 19.11.2017

Haku päättyy

sunnuntai, marraskuu 19, 2017