Helsingin yliopisto on Suomen suurin yliopisto, joka etsii ratkaisuja globaaleihin haasteisiin ja luo uudenlaista ajattelua ihmiskunnan parhaaksi. Olemme yksi maailman parhaista monitieteellisistä yliopistoista ja yli 8 000 työntekijän yhteisömme tarjoaa laajat urakehitysmahdollisuudet opetuksen ja tutkimuksen saralla sekä palvelu- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville.
www.helsinki.fi

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta sijaitsee Viikin kampuksella ja missiomme on uusiutuvien luonnonvarojen kestävän käytön edistäminen, jota toteutamme tieteellisen tutkimuksen ja siihen perustuvan opetuksen avulla. Keskeisimmät koulutus- ja tutkimusalamme ovat elintarvike-, maatalous-, metsä- ja ravitsemustieteet sekä niihin liittyvät mikrobiologia ja taloustieteet eli hallussamme on koko luonnonvarojen ketju pellosta pöytään, metsätieteet maaperän kemiasta markkinointiin sekä toiminnan ympäristövaikutukset. Tiedekunnastamme valmistuu monipuolisia bioalan ja liiketoiminnan osaajia elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarpeisiin.
www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta hakee

TUTKIMUSKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2020-31.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Tutkimuskoordinaattorin päätehtävä on tiedekunnassa käynnissä olevien Hyytiälän metsäaseman ja Viikin opetus- ja tutkimustilan infrastruktuurin kehityshankkeiden suunnittelun ja etenemisen koordinointi.
Tehtävään kuuluu osallistuminen suunnitteilla olevan Viikin kampuksen innovaatioalustan valmisteluun. Tutkimuskoordinaattori vahvistaa tiedekunnan infrastruktuurien käyttöä tiedekunnan yhteiskunnallisessa vuorovaikutuksessa ja sidosryhmätyössä. Hän osallistuu tarvittaessa infrastruktuurihankkeiden varainkeruuseen.

Työ tapahtuu yhteistyössä tiedekunnan dekanaatin kanssa. Koordinaattori on läheisessä yhteistyössä myös Hyytiälän metsäaseman ja Viikin opetus- ja tutkimustilan hankkeita suunnittelevien ja toteuttavien ryhmien kanssa. Koordinaattori työskentelee yhteistyössä tiedekunnan YVV-tutkimuskoordinaattorin ja lukioyhteistyöstä vastaavan yliopisto-opettajan kanssa sekä Viikin viestintätiimin kanssa.

Edellytämme tohtorin tutkintoa jollakin tiedekunnan alalla. Tehtävän hoito edellyttää kykyä koordinoida monialaista ryhmää ja valmiutta ymmärtää laajoja monitieteisiä kokonaisuuksia. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kokemusta tutkimustiedon viennistä käytäntöön ja taitoa työskennellä tiimissä.

Tutkimuskoordinaattorin tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason mukaisesti. Tutkimuskoordinaattorin vaativuustaso on 5-7. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakijoilta pyydetään yhtenä PDF-tiedostona:
- vapaamuotoinen motivaatiokirje (max 1 sivu)
- CV
- julkaisuluettelo
- kahden suosittelijan yhteystiedot

Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae työpaikkaa -linkistä ke 1.1.2020 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta https://saphr.it.helsinki.fi/irj/portal (välilehti Ura ja työ > Työpaikkojen haku).

• Lisätietoja tehtävästä antaa varadekaani, professori Laura Alakukku, laura.alakukku(at)helsinki.fi, 02941 58682
• Lisätietoa rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Mirkka Juntunen mirkka.juntunen(at)helsinki.fi, 02941 57583

Lisätietoja Helsingin yliopistosta työnantajana:
www.helsinki.fi/fi/yliopisto/ura-helsingin-yliopistossa/miksi-hakea-tyot...

Haku päättyy