Lääketieteellinen tiedekunta edistää korkeatasoista tieteellistä tutkimusta ja vastaa tutkimukseen perustuvasta lääketieteen ja hammaslääketieteen, psykologian ja logopedian perusopetuksesta ja jatkokoulutuksesta sekä englanninkielisestä Transmed-maisterikoulutusohjelmasta. Opetus- ja tutkimustoiminnan ohella tiedekunta toimii myös terveydenhuollon alan merkittävänä asiantuntijaorganisaationa ja osallistuu alan eettiseen keskusteluun. Tiedekunnan päämääränä on yltää tutkimuksessa maailman parhaiden lääketieteellisten tiedekuntien tasolle ja vakiinnuttaa ja vahvistaa asemaansa lääketieteellisen opetuksen huippuyksikkönä.

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta muodostaa yhdessä Helsingin yliopistollisen sairaalan (HUS) ja Helsinki Institute of Life Sciences (HiLIFE) kanssa Akateemisen lääketiedekeskus Helsingin (AMCH). Tämä lääketieteen yksikkö on menestynyt erittäin hyvin kansainvälisissä arvioissa lukeutumalla Euroopan 10 ja maailman 50 parhaan lääketiedekampuksen joukkoon.

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta hakee tutkimusohjelmayksikköön (Clinical and Molecular Metabolism Research Program) PEDIA-tutkimusryhmään

TUTKIMUSHOITAJAA

määräaikaiseen tehtävään 1.10.2019 – 31.8.2020

PEDIA-tutkimusryhmässä on käynnissä BABYSCREEN-tutkimus, jonka tavoitteena on tunnistaa lapset, joilla on tyypin 1 diabetekselle ja keliakialle altistavia perintötekijöitä ja myöhemmin näiden sairauksien kehittymistä ennustavia autovasta-aineita. Tutkittavien rekrytointi tapahtuu raskauden aikana tai heti synnytyksen jälkeen ja tutkimukseen otetataan mukaan HUSin Naistenklinikalla tai Espoon sairaalassa syntyneitä lapsia, joiden perhe asuu Suomessa ja huoltaja on antanut suostumuksen tutkimukseen osallistumisesta.
Tutkimushoitajana Jorvin/Espoon sairaalassa tehtäviisi kuuluu tutkittavien rekrytointia, tutkimusnäytteiden käsittelyä, tietojen tallentamista tutkimuksen tietokantaan, tutkimukseen osallistuvien alkuohjausta sekä alkuyhteydenpitoa tutkittavien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä halua tukea tiimin onnistumista ja kykyä tarttua reippaasti uusiin tehtäviin.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistoissa sovellettavan palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasokartan tasoon 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävän bruttopalkka on n. 2850 - 2950 €/kk riippuen valittavan henkilön kokemuksesta ja työssä suoriutumisesta. Helsingin yliopiston ulkopuolisilla hakijoilla on 6 kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi HY:n rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa –linkistä, Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 23.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektikoordinaattori Marja Salonen, marja.salonen(at)helsinki.fi.

Haku päättyy

23.09.2019 23:59 EEST