Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostaa henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa. Tutkimuspalvelut edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita.

Haemme TUTKIMUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA tutkimuspalveluiden lähipalvelutiimiin Kumpulan kampukselle.

Monipuoliseen tehtäväkokonaisuuteesi kuuluu yliopiston tutkimuspolitiikkaan ja tutkimustoiminnan edellytysten tukemiseen ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tulet työssäsi tukemaan yliopiston akateemista johtoa yhdessä muiden yliopistopalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Toimit tutkimustoimintaan liittyvien asioiden valmistelijana ja laadit toimintaan liittyviä selvityksiä. Lisäksi tehtävääsi kuuluu erilaisia asiantuntijatehtäviä, ml. viestintää sekä yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tohtorin tutkinto ja tartut työhösi oma-aloitteisesti, eduksi katsomme jo kerrytetyn kokemuksen vastaavista tehtävistä. Sinulla on strateginen ote kehittämistyöhön sekä rakentavat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme erityisesti palveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa ilmaisua niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävänkuvan ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa sekä mahdollisuuden tutustua monialaiseen tutkimuskenttään yhdessä maailman parhaista yliopistoista. Työhyvinvoinnistasi huolehdimme joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon ja erinomaisten liikuntapalveluiden avulla.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä työnkuvaasi kokemuksesi sekä kiinnostuksiesi mukaisesti. Tueksi työhösi saat tutkimuspalveluiden monipuolisen ja osaavan asiantuntijajoukon. Tehtävä on voimassa toistaiseksi ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla varustettuna yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakuaika päättyy 25.10.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimushallinnon palvelupäällikkö Sipo Vanhanen, sipo.vanhanen(at)helsinki.fi, puh. 050 3175321.

Hae viimeistään 25.10.2017

Haku päättyy

keskiviikko, lokakuu 25, 2017