Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 paikkakunnalla Suomessa.

Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen tueksi tutkimuspalveluita sekä yliopistotasolla että kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa. Tutkimuspalvelut edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita.

Tutkimushallinnon palvelut etsii kolmea

TUTKIMUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Tehtävistä kaksi täytetään vakinaisesti lähipalveluihin Keskustakampukselle. Kolmas tehtävä on määräaikainen 31.10.2019 asti, ja se sijoittuu lähipalveluihin Viikin kampukselle.

Monipuolisessa tehtävässäsi tuet yliopiston akateemista johtoa yhdessä muiden yliopistopalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu erilaisia tutkimustoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen liittyviä asiantuntijatehtäviä. Toimit tutkimustoimintaan liittyvien asioiden valmistelijana ja laadit toimintaan liittyviä selvityksiä. Lisäksi tehtävään liittyy viestintää sekä yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tohtorin tutkinto ja tartut työhösi oma-aloitteisesti. Eduksi katsomme jo kerrytetyn kokemuksen vastaavista tehtävistä. Sinulla on strateginen ote kehittämistyöhön sekä rakentavat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme erityisesti palveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa ilmaisua niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävänkuvan ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa sekä mahdollisuuden tutustua monialaiseen tutkimuskenttään yhdessä maailman parhaista yliopistoista. Työhyvinvoinnistasi huolehdimme joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon ja erinomaisten liikuntapalveluiden avulla.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä työnkuvaasi kokemuksesi sekä kiinnostuksiesi mukaisesti. Tueksi työhösi saat tutkimuspalveluiden monipuolisen ja osaavan asiantuntijajoukon. Tehtävät täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko tehtävistä? Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla varustettuna yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakuaika päättyy 29.1.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimushallinnon palvelupäällikkö Sipo Vanhanen, sipo.vanhanen(at)helsinki.fi, puh. 050 3175321.

Hae viimeistään 29.01.2018

Haku päättyy

maanantai, tammikuu 29, 2018