Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta on maamme monialaisin, kansainvälisesti arvostettu kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen tutkimus- ja koulutusyksikkö. Tutkimus ja opetus tähtäävät ihmisen kulttuurisen ja sosiaalisen potentiaalin toteutumiseen parhaalla mahdollisella tavalla yksilön ja ihmiskunnan hyväksi.

Haemme nyt Suomen Akatemian rahoittamaan Dagis-hankkeeseen

TUTKIJATOHTORIA

kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Aloitusajankohta sopimuksen mukaan mutta viimeistään 1.1.2019.

Monivuotisessa DAGIS- tutkimushankkeessa tutkitaan 3-6-vuotiaiden päiväkotilasten ja päiväkodin henkilöstön elintapoja ja hyvinvointia. Tutkimuksen keskeisimpinä tavoitteina on parantaa lasten elintapoja, edistää päiväkotihenkilöstön työhyvinvointia ja elintapoja sekä luoda päiväkodista terveyttä edistävä ympäristö lapsille ja aikuisille. https://dagis.fi/

Tutkijatohtorin tehtävä edellyttää soveltuvaa tohtorin tutkintoa. Hakijalla tulee olla valmiudet itsenäiseen tutkimustyöhön sekä kiinnostusta lasten kehitykseen, hyvinvointiin ja psykoneurobiologiaan (mm. stressihormonien, käyttäytymisen ja ympäristön yhteisvaikutus). Lisäksi tehtävässä tarvitaan taitoa analysoida määrällistä aineistoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Kuukausipalkka on osaamisesta ja kokemuksesta riippuen 3000-3500 euroa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae työpaikkaa -linkistä viimeistään 24.9.2018. Liitä mukaan ansioluettelo, julkaisuluettelo sekä hakemuskirje. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Lisätietoa hankkeesta ja haettavana olevasta tehtävästä antaa yliopistonlehtori Nina Sajaniemi nina.sajaniemi(at)helsinki.fi.
Lisätietoa rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Tiina Kärki, tiina.karki(at)helsinki.fi.
Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: rekrytointi(at)helsinki.fi.

Haku päättyy

24.09.2018 23:59 EEST