Hälytys!

Nyt olisi Mac-henkiselle, Windows- ja Linux-laitteita kavahtamattomalle tekijälle harvoin avautuva paikka tarjolla! Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen asiakastukiyksikkö etsii riveihinsä TIETOTEKNIIKKATUKIHENKILÖÄ.

Etsimämme henkilö taittaa Macin salat hieman pintaraapaisua syvemmältä, mutta on ennen kaikkea innokas oppimaan uutta. Voit esimerkiksi olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa ja kaivata jo käytännön tekemisen pariin. Ikä ei kuitenkaan ratkaise, vaan asenne! Asiakaspalvelu- ja dokumentointitaidot sekä sujuva työskentely niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ovat, kliseistä muotisanaa käyttäen, näiden tehtävien keskiössä.

Pääset tekemään töitä kansainvälisen huippututkimuksen parissa, joten sujuva englannin ja suomen kielen osaaminen on välttämätöntä, ruotsin kieli plussaa.

Olet osa Meilahden lähitukiryhmää, joka auttaa yliopiston käyttäjiä tietotekniikan haasteissa Meilahden kampuksella. Työtehtäviä saattaa olla ajoittain myös muilla Helsingin alueen kampuksilla (Viikki, Kumpula ja Keskusta). Etätyön tekeminen on osittain myös mahdollista.

Tehtäväsi keskittyy Mac-työasemien tukeen ja ylläpitoon, joten toivomme sinulta erityistä kiinnostusta sitä työtä kohtaan. Haluat omalla panoksellasi kehittää Mac-työasemien keskitettyä ylläpitoa ja antaa laadukasta asiakaspalvelua yliopiston Mac-käyttäjille. Pystyt itsenäiseen ongelmanratkaisuun, mutta osaat ja uskallat tarvittaessa esittää kysymyksiä kollegoille ja asiantuntijoille. Haluat ottaa vastuuta ja jatkuvasti kehittää osaamistasi. Meilahdessa on myös paljon Linux- ja Windows-koneita, joten tehtäviisi kuuluu auttaa ryhmää myös näiden tukitehtävien kanssa.

Annan mielelläni lisätietoja: Sampo Eskola, Meilahden lähituki, ryhmänvetäjä, sampo.eskola@helsinki.fi, +358 50 530 9527.

Tehtävä on määräaikainen 1.11.2020–31.12.2021. Tehtävien palkkaus sijoittuu 2.500–3.000 euroon osaamisestasi riippuen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 1.11.2020. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Tsekkaa lisätietoja Tikestä työnantajana verkkosivuiltamme! Löydät meidät myös Twitteristä @IT_HelsinkiUni, ja yhteisöllisyyttämme pääset vakoilemaan IG:ssä https://www.instagram.com/it_helsinkiuni/ risuaidalla #tikentyopaiva.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksessa työskentelee 200 IT-alan ammattilaista. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason tietohallinnosta ja IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin.

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.
#helsinkiunicareers

Haku päättyy

01.11.2020 23:59 EET