Hei sinä! Juuri sinä.

Onko asioiden organisointi lähellä sydäntäsi? Tietotekniikka, ja varsinkin tietoliikenne, maistuu hyvältä? Ja haluat tukea lääketieteen huippututkimusta? Jos näin, luethan eteenpäin!

Haemme uutta tietoliikennekoordinaattoria Helsingin yliopiston Meilahden kampukselle. Biomedicum-kiinteistöjen tietoliikennekoordinaattorina olet vastuussa talojen tietoliikenneasioiden ylläpidosta ja dokumentoinnista, sekä suunnittelet ja kehität Biomedicumin tulevaisuuden verkkoratkaisuja yhdessä Meilahden 9 hengen lähitukitiimin kanssa. Ympäristö koostuu monesta eri yrityksestä, yhteistyötahosta ja tietoliikennetoimittajasta, mikä tarkoittaa, että ongelmien selvittely vaatii useamman eri oven takana käymistä.

Sinun ei tarvitse olla guru tietoliikenneasioissa, mutta sinulla on kyky ja halu syventää tietotaitoasi. Ymmärrät kuitenkin tietoliikennettä opiskelun tai aikaisemman työkokemuksen perusteella, raudanlujat yhteistyö- ja organisointitaidot ovat tietoliikennetaitoja tärkeämmät. Jos laajojen kokonaisuuksien hallinta tai niiden selvittely ja dokumentointi on sinulle hankalaa, tämä työ ei välttämättä ole sinulle. Vikatilanteissa joudut myös työskentelemään paineen alla, koska mikään ei mene tunteisiin yhtä paljon kuin toimimaton internet.

Työ tapahtuu kansainvälisessä ympäristössä, joten sujuva englannin ja suomen kielen osaaminen on välttämätöntä.

Saat tehdä työtäsi itsenäisesti ja ottaa vastuuta, tehtävä myös vaatii sitä. Arvostamme ratkaisukeskeistä ajattelua ja kykyä nähdä asiat eri näkökulmista. Haluat sitoutua tehtävään, etkä vain koristaa CV:si.

Esihenkilösi Sampo kohtaa sinut ihmisenä, kuuntelee mielellään palautetta ja on avoin keskustelulle. Työympäristö on rento, eikä työpisteellä tarvitse jäpittää. Tietotekniikkakeskuksessa on yhteisöllinen ilmapiiri. Tiimissämme opitaan sekä onnistumisista että epäonnistumisista, tuemme kollegoitamme ja kannamme yhdessä vastuun. Meillä työ tehdään työaikana.

Palkkasi sijoittuu 3.000 euron tienoille ellet pysty perustelemaan kokemuksesi ja osaamisesi perusteella poikkeavaa palkkatoivettasi.

Jos kuitenkin jäi jotain epäselvää, niin Sampolta voi kysellä lisätietoja: ryhmänvetäjä Sampo Eskola, puh: 050-530 9527, sampo.eskola@helsinki.fi. Rekrytointijärjestelmään liittyvissä asioissa voit kääntyä hr-asiantuntija Pirkko Tikkasen puoleen, pirkko.tikkanen@helsinki.fi.

Mahtavaa, kun jaksoit lukea tänne asti ja kiinnostus heräsi. Pistä äkkiä hakemus vetämään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae työpaikkaa -linkistä, niin otamme yhteyttä! Jos olet jo yliopistolainen, hae SAP HR -portaalin kautta https://saphr.it.helsinki.fi/irj/portal (välilehti Ura ja työ > Työpaikkojen haku).

Tietotekniikkakeskuksen tyyppeihin pääsee tutustumaan täältä:
https://www.helsinki.fi/fi/it/tietotekniikkakeskus/tule-tekemaan-huippuy... ja meidän yhteisöllisyyttä voi käydä vilkuilemassa täältä:
https://www.instagram.com/it_helsinkiuni/ ja https://www.instagram.com/explore/tags/tikentyopaiva/.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksessa työskentelee 200 IT-alan ammattilaista. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason tietohallinnosta ja IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin.

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

#helsinkiunicareers

Haku päättyy

01.03.2020 23:59 EET