Tiesitkö, että Kansalliskirjasto – Suomen kulttuuriperinnön säilyttäjä – on päätehtävässään menestyäkseen myös iso julkisen sektorin ohjelmointitalo? Meidän tietojärjestelmäasiantuntijamme ohjelmoivat ja ylläpitävät in-house -kehittämishankkeissa tietojärjestelmäratkaisuja, jotka edesauttavat ja parantavat valtakunnallisesti kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistojen saavutettavuutta ja palvelujen käytettävyyttä avoimen tieteen nimissä.

Kansalliskirjasto valmistelee Voyager-kirjastojärjestelmän korvaamista avoimen lähdekoodin Koha-kirjastojärjestelmällä. Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan kansallisesti merkittävään käyttöönottoprojektiin sekä järjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon?

Kansalliskirjasto hakee järjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotoista kiinnostuneita ja IT-projektitaitoisia

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA

yhteen vakituiseen ja kahteen määräaikaiseen (ainakin 31.12.2020 saakka) työsuhteeseen hieman eri toimenkuvin.

Olisit arvokas lisä meidän jo valmiiksi osaavaan huipputiimiimme, jos sinulla on riittävän montaa alla luetelluista taidoista:

- kirjastojärjestelmäosaaminen (esim. Voyager, Koha)
- tietokantaosaaminen
- kokemus tietokantojen konversiosta
- Linux osaaminen
- Perl ohjelmointitaidot
- MARC21-osaaminen
- ElasticSearch hakumoottorin tuntemus

Kansalliskirjastossa pääset työskentelemään ketterän kehityksen periaatteella ja sinunkin osaamisesi pääsee meillä yhteiskunnallisesti merkittävään rooliin. Panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen eikä meillä työ ja vapaa-aika ole ristiriidassa.

Kiinnostuitko? Vastaan mielelläni kysymyksiisi:
Tietojärjestelmäpäällikkö Bjarne Beckmann, bjarne.beckmann(at)helsinki.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Ville Honkanen, ville.honkanen(at)helsinki.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta
Hae paikkaa-linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Hakuaikaa tehtävään on jatkettu ja hakuaika päättyy 23.5.2018, mutta lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme tehtävään jo hakuprosessin aikana.

Haku päättyy

23.05.2018 23:59 EEST