Etsimme yliopiston konferenssi- ja tapahtumatiimiin TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA vastaamaan yliopistotason juhlatapahtumien sujuvasta suunnittelusta ja toteutuksesta. Juhlatapahtumat tukevat yhteisöllisyyttä yliopiston sisällä ja rakentavat siltoja yliopiston ulkopuolelle.

Tapahtumakoordinaattorina otat haltuusi tapahtumien suunnittelun, organisoinnin ja toteutuksen. Saatat prosessit onnistuneesti alusta loppuun ja osallistut aktiivisesti tapahtumien järjestämisen joka vaiheeseen.

Odotamme, että yliopistomaailma ei ole sinulle täysin vieras: Suomen vanhimman yliopiston juhlatapahtumissa näkyy myös 378 vuotinen historiamme promootioissa, avajaisissa ja vuosipäivissämme - kaavoihin emme kuitenkaan kangistu, vaikka perinteitä kunnioitammekin!

Lisäksi odotamme sinulta, kansainvälisessä työyhteisössämme, suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme edukseksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. alempi korkeakoulututkinto).

Viihdyt nopeatempoisen työn äärellä ja olet itseohjautuva. Ohjaat taitavasti vaihtuvia yhteistyökumppaneitasi ja omaat hyvät organisointitaidot. Huomioit kokonaisuuden, yksityiskohtia unohtamatta. Olet innovatiivinen ja tuot rohkeasti omat ajatuksesi esille, muiden toiveita ja tarpeita kuunnellen. Olet vastuunottaja ja tartut toimeen ripeästi nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Konferenssi- ja tapahtumatiimiämme kuvaa yhdessä tekemisen meininki, iloinen ilmapiiri ja motivaatio työn jatkuvaan kehittämiseen. Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian. Olet valmis työskentelemään myös iltaan ajoittuvissa tapahtumissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta Hae työpaikkaa-linkistä viimeistään 22.8.2018. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Tiina Kosunen, 050 362 2578, tiina.kosunen@helsinki.fi

Yleishallinto toimii osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja ja vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista. Käytännössä toimintaa hoidetaan sekä lähipalveluissa kampuksilla että yliopistotason palveluina. Yleishallinnossa toiminnan ytimessä ovat osaaminen sekä yhteistyön voima, joita kehittämme jatkuvasti lean-kulttuurillamme.

Haku päättyy

22.08.2018 23:59 EEST