Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 500 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen. Henkilöstöpalvelut toimii osana Yliopistopalveluja ja vastaa yliopiston henkilöstöön liittyvien asioiden hoitamisesta. Henkilöstöasioita hoidetaan sekä lähipalveluissa kampuksilla että yhteisinä palveluina.

Haemme henkilöstöpalveluiden järjestelmä- ja raportointitiimiin

henkilöstöasiantuntijaa

SAP HR -asiantuntijaksi määräaikaiseen tehtävään 31.7.2018 asti.

SAP HR -asiantuntija vastaa yhdessä toisen järjestelmäasiantuntijan (superuser) kanssa Helsingin yliopiston henkilötietojärjestelmän käytännön toiminnasta. Käytännön toiminta pitää sisällään järjestelmään linkittyvät sähköiset HR-prosessit, itse taustajärjestelmän toiminnan sekä liittymät, jotka vievät tietoa muihin järjestelmiin.

SAP HR -järjestelmä toimii Helsingin yliopiston henkilöstön henkilö-, työsuhde- sekä palkkaustietojen masterdatana ja on käytössä yliopiston koko henkilöstöllä. Lisäksi järjestelmässä ylläpidetään henkilö- ja palkkatiedot palkkion- ja apurahansaajien osalta. Tehtävään kuuluu järjestelmän ongelmatilanteiden analysoiminen ja selvittäminen järjestelmän pääkäyttäjien ja järjestelmätoimittajan kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu järjestelmän ylläpitäminen sekä tiedon oikeellisuudesta vastaaminen ja SAP HR -järjestelmän kehittäminen omana moduulikokonaisuutena sekä osana isompaa järjestelmäkokonaisuutta.

Järjestelmän kehittäminen edellyttää tiivistä yhteistyötä sekä yliopiston yksiköiden henkilöstöhallinnon asiantuntijoiden, järjestelmätoimittajan että muiden vastaavaa järjestelmää käyttävien organisaatioiden asiantuntijoiden kanssa. Olennainen osa tehtävää on ohjeiden kirjoittaminen ja järjestelmän ammattikäyttäjien opastaminen ja kouluttaminen sekä järjestelmään tehtävistä muutoksista tiedottaminen yliopiston henkilöstöhallinnolle.

Henkilöstöasiantuntijalta odotetaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä syvällistä SAP HR -järjestelmän tuntemusta. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Yliopiston toimintarakenteen tuntemus sekä kokemus henkilöstöasioista ja palkkausjärjestelmistä on tehtävässä eduksi. Tehtävässä tarvitaan suomen lisäksi englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä työyhteisössä ja innostavassa ilmapiirissä. Työssäsi tukena ovat henkilöstöpalveluiden kollegat, minkä lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen ja joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon sekä edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut. Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuuskehikon tasoon 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen liittyvä palkanosa. Käytännössä palkka asettuu 3 600–4 200 euroon kuukaudessa valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi yliopiston rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Lisätietoja antaa ensisijaisesti 27.–30.3. kehittämispäällikkö Jere Reinikainen, jere.reinikainen@helsinki.fi, 02941 22922 ja ennen 27.3. työsuhdeasiainpäällikkö Eija Mallenius, eija.mallenius@helsinki.fi, 02941 23684.

Hae viimeistään 30.03.2017

Haku päättyy

torstai , maaliskuu 30, 2017