Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa!

Tila- ja kiinteistökeskus (www.helsinki.fi/tila) on Helsingin yliopiston erillinen laitos, joka vastaa yliopistokonsernin omistuksessa ja yliopiston käytössä olevien kiinteistöjen ja toimitilojen omistamiseen, kehittämiseen, hallintaan ja palveluihin liittyvistä tehtävistä. Toimitilaa on noin 600 000 m2 yli 300 rakennuksessa. Tila- ja kiinteistökeskus toimii kaikilla yliopiston kampuksilla. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 130 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 340.

Haemme tiimimme vahvistukseksi rakennuttajainsinööriä korjaus- ja muutostöiden rakennuttamistehtäviin.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI

Tehtävänäsi on vastata nimettyjen kohteiden rakennusteknisestä ylläpidosta, korjaus- ja muutostöiden ohjelmoinnista ja budjetoinnista sekä korjaus- ja muutoshankkeiden rakennuttamistehtävistä niin suunnittelu- kuin rakentamisvaiheessa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden alan asiantuntijoiden sekä tilan käyttäjien kanssa.

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja aiempaa kokemusta rakennuttamisesta, suunnittelu- tai urakointitehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, rakennusteknistä osaamista, projektinjohtotaitoja, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, julkisen hankinnan tuntemusta ja kiinnostusta toimialan uusien menetelmien kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 10-11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden ja monipuolisen työn kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme. Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden.

Hakemus jätetään Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV). Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakuaika päättyy 8.5.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Jaana Ihalainen, 050 570 9580 tai kiinteistöjohtaja Teppo Salmikivi, 050 566 4398, parhaiten tavoitettavissa 2.5.2017 klo 14:00-16:00.

Hae viimeistään 08.05.2017

Haku päättyy

maanantai, toukokuu 8, 2017