Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan (www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta) maataloustieteiden osaston tehtävä on maa- ja puutarhatalouden kasvintuotantoa, kotieläintuotantoa sekä näiden teknologiaa ja ympäristövaikutuksia koskeva tieteellinen tutkimus sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Osaston päätutkimusalat ovat agroteknologia, biotekniikka, kasvintuotantotieteet, kotieläintiede sekä maaperä- ja ympäristötiede. Osaston tutkimustoiminta on monimuotoista koostuen sekä laboratorio-, kasvihuone- että kenttätutkimuksesta.

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan maataloustieteiden osasto hakee vakinaiseen työsuhteeseen

PUUTARHURIA

1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Puutarhuri työskentelee Viikin kampuksen opetus- ja tutkimuskasvihuoneilla (www.helsinki.fi/en/infrastructures/viikki-plant-growth-facilities).

Puutarhurin tehtäviin kuuluvat muun muassa:
-tutkimuskasvien päivittäiset hoitotyöt kasvihuoneella ja koekentällä
-kasvilajille sopivien kasvatusolosuhteiden ylläpito
-kasvinsuojelutyö
-kasvihuoneyksikön (koekenttätoiminnan) yleiset siivous- ja järjestelytyöt
-tutkijoiden ja opiskelijoiden ohjaaminen kasvihuone- ja koekenttätyöskentelyssä ja kokeiden suunnittelu heidän kanssaan.

Haemme ammattitaitoista, motivoitunutta ja itsenäiseen työhön sitoutuvaa työntekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää kasvinviljelyn tietotaitoa, esimerkiksi puutarhurin ammattitutkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja tyydyttävää englannin kielitaitoa. Tehtävä on vakinainen ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jolla on merkitystä niin yliopistolle, yliopistolaisille kuin yhteiskunnalle. Työtehtävässä olet osana laadukasta opetustoimintaa ja kansainvälistä huippututkimusta. Työssäsi tukena ovat Viikin kampuksen opetus- ja tutkimuskasvihuoneiden tekninen henkilökunta ja osaston opetus- ja tutkimushenkilökunta.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuuskehikon tasoon 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävän palkkaus työsuhteen alussa on 2031-2268 euroa kuukaudessa hakijan ansioista riippuen.

Hakemukseen pyydämme sisällyttämään:
-hakukirje (max 1 sivu)
-ansioluettelo (max 2 sivua)
-ja kahden suosittelijan yhteystiedot.

Hakemukset jätetään Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae työpaikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa.

Apua sähköisen rekrytointijärjestelmän tai SAP HR -portaalin käyttöön saa osoitteesta rekrytointi(at)helsinki.fi. Lisätietoja rekrytointiprosessista: henkilöstöasiantuntija Mirkka Juntunen, mirkka.juntunen(at)helsinki.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat puutarhuri Sanna Peltola, 02941 27749, sanna.m.peltola(at)helsinki.fi ja professori Teemu Teeri 050 548 1787, teemu.teeri(at)helsinki.fi

Haku päättyy: 31.8.2018

Haku päättyy

31.08.2018 23:59 EEST