Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Se on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 muulla paikkakunnalla Suomessa. Korkeatasoinen tutkimus luo uutta tietoa, jolla koulutetaan eri aloille monipuolisia asiantuntijoita ja jota hyödynnetään yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja elinkeinoelämässä. Arktiseen luonnontutkimukseen erikoistunut Kilpisjärven biologinen asema on toiminut Kilpisjärvellä yli 50 vuotta.

Kilpisjärven biologinen asema hakee

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5.2017-31.5.2018. Projektipäällikön tehtävänä on etsiä Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan ja sen Kilpisjärven biologisen aseman tutkimus- ja opetustoiminnan linkitysmahdollisuuksia Lapissa toimivien eri yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa niin, että syntyvästä yhteistyöstä, verkottumisesta ja innovaatioista olisi hyötyä koko maakunnan aluekehitykselle. Projektipäällikön laatiman esiselvityksen tuloksena saadaan suuntaviivat tulevan tutkimusjohtajan työlle mm. kartoittamalla Lapin tutkimuslaitosten väliset yhteistyömahdollisuudet ja laitosten nykyiset ja tulevat kansainväliset kytkennät (esimerkiksi Tromssan ja Luulajan seudut) sekä yhteydet yritysmaailmaan. Projektipäällikön palkkaamiseen on saatu rahoitusta Lapin liitolta (Euroopan aluekehitysrahasto, EAKR). Projektipäällikön työtä tukee laaja-alainen ohjausryhmä.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä perehtyneisyyttä Lapissa harjoitettavaan tutkimus- ym. toimintaan. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen lisäksi ruotsin ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta eri alueiden välillä. Sijoituspaikka on Kilpisjärvi sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasoon 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Palkka työsuhteen alkaessa on n. 3 800 – 4 100 euroa valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Hakemus liitteineen jätetään Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa – linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR –portaalissa. Hakuaika päättyy 10.4.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kilpisjärven biologisen aseman johtaja Antero Järvinen, antero.jarvinen(at)helsinki.fi, puh. 0405034473.

Hae viimeistään 10.04.2017

Haku päättyy

maanantai, huhtikuu 10, 2017