Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä tiedeyhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

Tutkimuspalvelut toimii osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja. Tutkimuspalvelut edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita.

Haemme nyt tutkimuspalveluille määräaikaiseen työsuhteeseen

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Projektikoordinaattori tukee tutkijoita täydentävän rahoituksen projektien hallinnoimisessa. Projektien tuki sisältää mm. rahoitushakemusten koordinointia, projektien talouden seurantaa, henkilöstöasioiden hoitoa, raportointia, kokousjärjestelyjä ja viestintää.

Tehtävä sijoittuu akatemiaprofessori Kari Alitalon johtamaan Translational Cancer Biology Research -tutkimusryhmään, joka on osa lääketieteellisessä tiedekunnassa toimivaa tutkimusohjelmayksikköä. Alitalon ryhmä on yksi Euroopan parhaimmista syöpätutkimuksen ryhmistä ja parhaillaan yksi Suomen Akatemian huippuyksiköistä. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden seurata suomalaisen huippututkimuksen tekemistä käytännössä.

Tehtävä edellyttää hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta hallinnollisista tehtävistä, sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Olet taitava organisoija, omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot, uskallat ottaa vastuuta ja toimit tehtävissäsi itsenäisesti sekä oma-aloitteisella työotteella. Työskentelet sujuvasti muuttuvassa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Ylemmän korkeakoulututkinnon ja tutkijan koulutuksen lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen yliopistohallinnosta sekä kansallisen ja kansainvälisen tutkimusrahoituksen hallinnoinnista.

Työskentelypaikkana on Helsingin yliopiston Meilahden kampus. Tehtävä on määräaikainen 21.5.2020 asti, aloitus mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja haastavat tehtävät uusimman tutkimuksen parissa kansainvälisessä työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen osana laadukkaita yliopiston tutkimuspalveluita, joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon sekä edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut. Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen muun henkilökunnan järjestelmän vaativuustasolle 8-9. Valittavan henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen palkka on työsuhteen alussa n. 2900 – 3200 €/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi yliopiston rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa –linkistä 19.8. mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Lisätietoja projektikoordinaattorin työnkuvasta ja tehtävästä yleisesti antaa tiiminvetäjä Sami Ojanen, 02941 57736, sami.ojanen@helsinki.fi.

Haku päättyy

19.08.2018 23:59 EEST