Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Haemme nyt talouspalveluihin Lahden toimipisteeseen

PROJEKTIKIRJANPITÄJÄÄ

Projektikirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti asiakasprojektiesi tehokkaasta, asiakasystävällisestä ja asiantuntevasta talouspalvelusta koko projektin elinkaaren ajan. Tuet projektijohtajia talouden ohjauksessa ja toteutuksessa, mm. rahoituksen käyttöön ja kustannuksiin liittyvässä neuvonnassa.

Projektikirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluu
- Tukea projektijohtoa ja -henkilökuntaa talouspäätöksissä arvostettuna täydentävän rahoituksen talousasiantuntijana.
- Toimia rahoitushakemusten budjetoinnin ja hinnoittelun asiantuntijana.
- Tunnistaa ja raportoida mahdollisia projektiin liittyviä talousriskejä ja huolehtia projektien tilintarkastuksista, niiden valmistelusta ja koordinoinnista.
- Eri rahoitusmuotojen kirjallinen ohjeistus ja neuvonta.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista tutkintoa, kokemusta vastaavasta työstä sekä kirjanpidon tehtävistä. SAP-ympäristön tuntemus ja hyvät tietotekniset valmiudet antavat sinulle hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Monikulttuurisessa työympäristössämme tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja kehittymismahdollisuudet ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Projektirahoituksen parissa pääset tutustumaan yliopistopalveluiden monipuoliseen toimintakenttään ja olet tärkeä osa yliopistoyhteisöllemme tarjoamaa palvelua. Asiakaslähtöinen ajattelu ohjaa talouspalveluissa kaikkea tekemistämme, ja tavoitteenamme on yhteinen palvelukehitys ja tehokkaat prosessit. Työssäsi tukena ovat talouspalveluiden ammattilaiset ja yliopistopalveluiden koko monialainen ammattilaisten joukko.

Tehtävä on vakinainen ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa –linkistä 30.6.2018 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuajan alussa (1.-15.6.) projektirahoituksen talouspäällikkö Jaana Pukkinen, jaana.pukkinen@helsinki.fi; +358 2941 40710.

Haku päättyy

30.06.2018 23:59 EEST