Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Haemme nyt Kumpulan kampuksen talouspalveluihin PROJEKTIKIRJANPITÄJÄÄ.

Projektikirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti asiakasprojektiesi tehokkaasta, asiakasystävällisestä ja asiantuntevasta talouspalvelusta koko projektin elinkaaren ajan. Tuet projektijohtajia talouden ohjauksessa ja toteutuksessa, mm. rahoituksen käyttöön ja kustannuksiin liittyvässä neuvonnassa.

Projektikirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluu
• Tukea projektijohtoa ja -henkilökuntaa talouspäätöksissä arvostettuna täydentävän rahoituksen talousasiantuntijana.
• Toimia rahoitushakemusten budjetoinnin ja hinnoittelun asiantuntijana.
• Tunnistaa ja raportoida mahdollisia projektiin liittyviä talousriskejä ja huolehtia projektien tilintarkastuksista, niiden valmistelusta ja koordinoinnista.
• Eri rahoitusmuotojen kirjallinen ohjeistus ja neuvonta.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista tutkintoa, kokemusta vastaavasta työstä sekä kirjanpidon tehtävistä. SAP-ympäristön tuntemus ja hyvät tietotekniset valmiudet antavat sinulle hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Monikulttuurisessa työympäristössämme tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Talouspalvelut työllistää noin 150 talousalan ammattilaista. Kanssamme pääset työskentelemään ja kehittämään asiantuntemustasi monipuolisten tehtävien äärellä ja olet tärkeä osa yliopistoyhteisölle tarjoamaamme palvelua. Asiakaslähtöinen ajattelu ohjaa kaikkea tekemistämme ja tavoitteenamme on tehokkaat prosessit ja yhteinen palvelukehitys. Työhösi saat tukea osaavilta kollegoilta ja koko yliopistopalveluiden monialaiselta ammattilaisten joukolta. Työpisteesi sijaitsee Kumpulan kampuksella hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Tehtävä on vakinainen ja täytämme sen mahdollisimman pikaisella aikataululla. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Täytämme tehtävän kuuden kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Voit liittää mukaan CV:n. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Petri Hämäläinen, petri.hamalainen@helsinki.fi; +358 2941 50044.

Haku päättyy

31.05.2018 23:59 EEST