Yleishallinto toimii osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja ja vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista. Käytännössä toimintaa hoidetaan sekä lähipalveluissa kampuksilla että yliopistotason palveluina. Keskustakampus on suurin Helsingin yliopiston neljästä kampuksesta. Keskustakampuksella toimiva yleishallinnon tiimi vastaa osaltaan mm. viiden tiedekunnan ja usean erillislaitoksen päätöksenteon lähitukipalveluista, ja sen ytimessä ovat osaaminen sekä yhteistyön voima, joita kehittämme jatkuvasti lean-kulttuurillamme.

Etsimme PALVELUKOORDINAATTORIA keskustakampuksen vireään yleishallinnon tiimiin.

Palvelukoordinaattori toimii yksiköiden hallintoelinten sihteerinä ja vastaa niiden asiakirjahallinnosta. Tehtäviin kuuluu myös työtilojen hallinnointiin ja hankintoihin sekä erilaisten rekistereiden (esim. laiterekisteri) ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Palvelukoordinaattori on yksiköiden toiminnan kannalta keskeinen henkilö ja hän tukee yksikköä moninaisten käytännön asioiden järjestelyissä, esimerkiksi konferenssien ja seminaarien järjestelyihin liittyvissä tehtävissä.

Palvelukoordinaattoriksi valittavalta odotamme mielellään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta. Lisäksi toivomme hakijalta kokemusta palvelukoordinaattorin tehtäväkenttään kuuluvien asioiden hallinnasta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa asiakaspalveluasennetta. Päivittäin tehtävässä käytetään suomen, ruotsin ja englannin kieltä; myös laajemmalle kielitaidolle on käyttöä erityisesti kansainvälistä henkilöstöä palveltaessa. Edellytämme, että hallitset tavallisimmat Microsoft Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint) hyvin, lisäksi muu tietotekninen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen organisaatiomme ja muut yliopiston resurssit.

Palkkaus perustuu muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasoon 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 31.8.2017. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskustakampuksen kehittämispäällikkö Päivi Karimäki-Suvanto (puh. 02941 22349 tai 050 318 5075) seuraavasti: 11.8. ja 18.8. klo 10-11; 22.8 klo 13-15.

Hae viimeistään 31.08.2017

Haku päättyy

torstai , elokuu 31, 2017