Etsimme PALVELUKOORDINAATTORIA Helsingin yliopiston kirjaston monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Palvelukoordinaattorina toimit yliopiston kirjaston johdon tukena monipuolisissa yleishallinnollisissa tehtävissä. Huolehdit monista perusarjen sujuvuuteen liittyvistä asioista ja olet siten keskeinen ja tärkeä yksikön jäsen.

Kirjaston tiloissa järjestetään nykyisin runsaasti erilaisia tapahtumia. Palvelukoordinaattorina vastaat tilojen vuokraustoiminnasta niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille. Huolehdit myös kokousten ja tilaisuuksien valmistelusta, aikatauluttamisesta, viestinnästä ja laskutuksesta. Tehtäviisi sisältyy myös muita johdon assistentin tehtäviä ja mm. erilaisiin kokousjärjestelyihin sekä organisaation avain- ja IT-yhdyshenkilönä toimimiseen liittyviä tehtäviä.

Sinusta

Olet omatoiminen koordinaattori ja edistät työtäsi ammattimaisella palveluasenteella. Sujuva arki ja hyvä asiakaskokemus ovat sinulle tärkeitä työsi mittareita ja suhtaudut työhösi kehitysmyönteisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot ja viihdyt itsenäisessä roolissa, kuitenkin tiiviisti tiimin jäsenenä.
Toivomme, että tuot rohkeasti esille omat ajatuksesi ja kysymyksesi ja kehität sitä kautta myös toimintakulttuuriamme. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus vastaavista tehtävistä auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät viihtyisässä ympäristössä keskellä Helsingin keskustaa. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittää ja laajentaa tehtäväkenttääsi oman kiinnostuksesi mukaan. Työssäsi tukena ovat keskustakampuksen palvelukoordinaattoritiimi ja koko kirjaston työyhteisö. Työhyvinvointisi on meille tärkeää, ja huolehdimme siitä mm. joustavien työaikojen ja kattavan työterveyshuollon palvelujen avulla.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 16.8.2020. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR –portaalissa. Tehtävä on vakituinen ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla. Tehtävän palkkaus asettuu työsuhteen alussa n. 2800 – 3000 euroon riippuen valittavan henkilön aiemmasta kokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.7 lähtien palvelupäällikkö Pälvi Kaiponen, palvi.kaiponen@helsinki.fi, puh. 02941 22492.

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä! Noin 8 000 eri alojen osaajaa työskentelee opetuksen ja tutkimuksen parissa ja erilaisissa tukitehtävissä. Työyhteisömme on inspiroiva ja monimuotoinen.

Yleishallinto osana yliopistopalveluiden 1000 hengen asiantuntijaorganisaatiota työskentelee koko yliopiston hyväksi. Yleishallinto vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Helsingin yliopiston kirjasto on Suomen suurin monitieteellinen yliopistokirjasto, joka tarjoaa tieto- ja kirjastopalveluja Helsingin yliopiston tieteenaloilta. Kirjasto edistää tieteellisen tiedon saatavuutta ja levittämistä yhteiskunnassa ja on aktiivinen oman alansa kehittäjä ja yhteistyökumppani kansallisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä.

Haku päättyy

16.08.2020 23:59 EEST