Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Opetus- ja opiskelijapalvelut osana yliopistopalveluja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista. Opetus- ja opiskelijapalvelut auttavat ja opastavat sekä opiskelijoita että henkilökuntaa myös etäyksiköissämme.

Tule Vaasaan OPINTONEUVOJAKSI

Vaasan oikeustieteellinen koulutus on osa Helsingin yliopiston oikeustieteellistä tiedekuntaa. Vaasassa voi suorittaa oikeusnotaarin koulutusohjelmassa alemman oikeusnotaarin tutkinnon sekä oikeustieteen maisterin koulutusohjelmassa ylemmän oikeustieteen maisterin tutkinnon. Opetus Vaasan yksikössä on kaksikielistä. Vaasan yksikkö on henkilökuntamäärältään pieni ja yhteisöllinen. Päätoimiseen opetus- ja tutkimushenkilökuntaan kuuluu vastaava professori, yliopistonlehtori sekä tohtorikoulutettavia, lisäksi osa-aikaisesti työskentelee professori ja yliopistonlehtori sekä tutkimuspulainen ja opetusavustajia. Opetus- ja opiskelijapalveluissa toimii päätoimisesti koulutussuunnittelija.

Tehtävästä

Opintoneuvojana työskentelet osana koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluiden lähipalvelutiimiä yhdessä Vaasan koulutussuunnittelijan kanssa. Opintoneuvojan työ painottuu oikeustieteellisen tiedekunnan Vaasan yksikön opiskelijoiden opintoneuvontaan ja opintohallinnon järjestelmiin liittyviin tehtäviin. Perustehtävänäsi on opintoihin liittyvä opintoneuvonta, opintojen hyväksilukemisiin ja suoritusten rekisteröintiin liittyvät työt sekä muut mahdolliset neuvonnan tehtäväalueet.

Sinusta

Olet tarkka, organisointitaitoinen, omaat hyvät tiimityötaidot sekä kykyä rakentavaan yhteistyöhön, mutta et myöskään pelkää osaksi rutiininomaisia työtehtäviä. Tehtävässä tarvitset sekä suomen että ruotsin hyvää kirjallista ja suullista taitoa sekä kykyä työskennellä myös englannin kielellä. Yliopistollisen koulutuksen tuntemus sekä oikeustieteelliseen koulutusalaan liittyvä osaamisesi ovat eduksi tehtävässä.

Hyvän pohjan tehtävään antaa soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto (esim. oikeustradenomi) sekä aikaisempi kokemuksesi erilaisista opintohallinnon tietojärjestelmistä ja vastaavista opintoneuvonnan tehtävistä.

Tässä tehtävässä olet osa Porthanian lähipalvelutiimiä, joka vastaa oikeustieteellisen tiedekunnan ja Kielikeskuksen koulutussuunnittelusta ja opintoneuvonnasta sekä Avoimen yliopiston opintoneuvonnasta.

Miksi meille?

Työ tarjoaa korkeakoulusektorista kiinnostuneelle mahdollisuuden kartuttaa osaamistaan opintohallinnon monipuolisista työtehtävistä. Meillä sinua odottaa mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät osaavaassa ja innostuneessa asiantuntijajoukossa. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2021 saakka ja toivomme, että voit aloittaa 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä 24.1. mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja antaa Porthanian lähipalveluiden opintoasiainpäällikkö Johanna Harju, johanna.harju@helsinki.fi ja puh +358 2941 24038 (puhelimitse 21.1. klo 9-10).

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

#helsinkiunicarees
#wearehelsinkiuni
#contactforum

Haku päättyy

24.01.2020 23:59 EET