Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö.
Opetus- ja opiskelijapalvelut toimivat osana yliopistopalveluja ja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista.

Etsimme nyt lääketieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmista kiinnostunutta OPINTONEUVOJAA Meilahden kampuksella

Millainen tehtävä?

Autat, neuvot ja ohjaat opiskelijoita opintoihin liittyen. Opintoneuvojana kirjaat opintosuorituksia ja opintojen hyväksi lukuja. Tehtäviisi kuuluu myös valmistumiseen ja tutkintotodistuksiin liittyvät tehtävät, eritoten lääketieteellisen tiedekunnan tieteellisen jatkokoulutuksen kokonaisuuden parissa. Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, joustava ja avulias opintoneuvoja, joka auttaa tarvittaessa tiedekunnan koulutusohjelmia myös muissa opiskelijapalveluihin liittyvissä tukitehtävissä.

Sinulla on jo kokemusta yliopistokoulutuksesta ja opintohallinnosta, kykyä omaksua ja käyttää tehokkaasti tehtävään kuuluvia tietojärjestelmiä ja haluat hankkia tietoa itsenäisesti. Hyvän pohjan tehtävään antaa erinomaiset viestintätaidot, yhteistyökyky, vastuullisuus tehtävistä ja soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on tehtävässä tarvittava hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito.

Miksi meille?

Pääset kartuttamaan osaamistasi korkeakoulusektorin opintohallinnon monipuolisissa työtehtävissä. Olet osa opintopalvelujen asiantuntevaa, osaavaa ja innostunutta asiantuntijajoukkoa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen, hyvän työterveyshuollon ja monipuolisten ja edullisien Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että voit aloittaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 9.8.2020. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Meilahden lähipalveluiden opintoasiainpäällikkö Linnéa Lindh (02941 26627), torstaina 6.8.2020 klo 10-11 tai Meilahden lähipalveluiden opintokoordinaattori Veera Ala-Louko (02941 50067) torstaina 30.7.2020 klo 10-11 ja klo 14-15 ja tiistaina 4.8.2020 klo 14-15.

Haastattelut pidetään viikon 34 lopulla tai viikon 35 alussa.

Haku päättyy

09.08.2020 23:59 EEST