Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu ja yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää.
Opetus- ja opiskelijapalvelut toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista.

Etsimme opetus- ja oppimisympäristön palveluiden opintoneuvontaan

OPINTONEUVOJAA

määräaikaiseen tehtävään 31.12.2020 saakka. Tehtävä sijoittuu Kruununhaan lähipalveluihin, joka palvelee valtiotieteellisen tiedekunnan sekä Svenska social- och kommunalhögskolanin koulutusohjelmia ja opiskelijoita.

Työnkuvaasi opintoneuvojana kuuluu mm. seuraavia tehtäviä:

• Opiskelijoiden yleinen ohjaus- ja neuvonta
• Opintosuoritusten ja opintokokonaisuuksien rekisteröintitehtävät
• Tutkinto- ja muiden opiskelijatodistusten valmistelusta vastaaminen
• Koulutusohjelman erityistarpeisiin liittyvät tukitehtävät
• Tehtävät keskittyvät erityisesti Svenska social- och kommunalhögskolanin opiskelijoihin

Etsimällämme opintoneuvojalla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä yliopistokoulutuksen ja opintohallinnon toiminnan tuntemusta. Tehtävässä tarvitaan erinomaista ruotsin kielen taitoa ja hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta erinomaisia asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja sekä kykyä omaksua tehokkaasti palveluun liittyviä tietojärjestelmiä.

Tehtävässä menestymistä edesauttavat myös valmiudet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen tiedonhankintaan. Lisäksi kansainvälisessä toimintaympäristössämme arvostamme hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja niin kotimaisilla kielillä, suomeksi ja ruotsiksi, kuin myös englanniksi.

Sinua odottaa monipuoliset ja haastavat tehtävät suomen suurimmassa yliopistossa. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen, joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon ja edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 16.12.2019. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Mikko Vanhanen, puh +358 2941 24806 ja mikko.vanhanen@helsinki.fi.

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni

Haku päättyy

16.12.2019 23:59 EET