Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 900 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen. Opetus- ja opiskelijapalvelut toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetuksen strategisista palveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista. Käytännössä toimintaa hoidetaan sekä lähipalveluissa kampuksilla että yliopistotason palveluina.

Etsimme opetus- ja opiskelijapalveluihin OPINTOASIAINPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuuden tehtävä ja se täytetään 15.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan 31.1.2019 asti.

Haemme opintoasiainpäällikköä lääketieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmia tai vastaavia palvelevaan Meilahden kampuksen opintoasioihin.

Opintoasiainpäällikkö:
- Johtaa kampuksen lähipalveluissa opintoasioista
- Tukee kampuksen yksiköiden johtajia ja esimiehiä opetukseen liittyvissä strategisissa ja operatiivisissa asioissa
- Osallistuu yliopistotasoiseen opintopalveluiden kehittämiseen
- Toimii mm. koulutussuunnittelijoiden esimiehenä lähipalveluissa
- Koordinoi kampuksen koulutusohjelmien opetussuunnitelmatyötä ja -prosesseja
- Vastaa koulutusohjelmien tutkintohallinnosta ja koordinoi opiskelijavalintaa
- Vastaa esittely- ja valmistelutehtävistä dekaanille ja tiedekunnan hallintoelimille/toimikunnille.

Opintoasianpäällikkö työskentelee opetus- ja opiskelijapalveluiden toimialajohtajan alaisuudessa.

Opintoasiainpäälliköksi valittavalta odotetaan yliopistollista (ylempää) korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta opintoasioiden hoitamisesta sekä esimiestyöstä. Tehtävän menestyksellisen hoitamiseen tarvitaan valmiuksia vastata useiden yksiköiden opintoasioista ja halua varmistaa laadukkaat palvelut opintoasioissa näille yksiköille. Tämä edellyttää hyvää yhteistyökykyä, sosiaalisia taitoja ja palveluasennetta niin omassa yliopistossa ja sen yksiköissä kuin yliopiston ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden ja verkostojen kanssa. Eduksi katsotaan mm. Helsingin yliopiston ja lääketieteellisen tiedekunnan koulutusten ja niiden erityispiirteiden tuntemus peruskoulutuksen, tieteellisen ja ammatillisen jatkokoulutuksen osalta. Työtä tehdään tiiviisti palvelujärjestelmien, eritoten HUS kanssa.

Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä, joten tarvitset työssäsi suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Tehtävä on määräaikainen ja täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 17.12.2017 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV). Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakemuksia käsitellään jouhevasti myös hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Susanna Niinistö-Sivuranta, 050 5115 382

to 7.12. klo 14-16, pe 8.12. klo 14-16 sekä ti 12.12. klo 14-16

TAI opintoasiainpäällikkö Linnéa Lindh, 050 3185 483

to 7.12. klo 15.30-16.30, pe 8.12. klo 9-11, to 14.12. klo 16-17, sekä ke 20.12. klo 15-16.

Hae viimeistään 17.12.2017

Haku päättyy