Tiesitkö, että Kansalliskirjasto – Suomen kulttuuriperinnön säilyttäjä – on päätehtävässään menestyäkseen myös iso julkisen sektorin ohjelmointitalo? Meidän tietojärjestelmäasiantuntijamme ohjelmoivat in-house -kehittämishankkeissa tietojärjestelmäratkaisuja, jotka edesauttavat ja parantavat kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistojen saavutettavuutta ja palvelujen käytettävyyttä avoimen tieteen nimissä.

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään ketterän kehityksen periaatteella VuFind-ohjelmiston sekä täysin itse kehiteltyjen komponenttien parissa? Tärkeimmät toteutusteknologiat, joita käytämme, ovat PHP/ZF2 sekä front-end puolella jQuery, Bootstrap, HTML5 ja CSS3. Pyrimme julkaisemaan tuotoksemme avoimella lähdekoodilla.

Haemme Kansalliskirjastoon

OHJELMOIJAA (Tietojärjestelmäasiantuntija - Information Systems Specialist)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset osallistumaan Finna-tiimin osana palveluun kuuluvien ohjelmistojen jatkokehitykseen ja integrointeihin. Kokemus Apache Solr -hakumoottorista, tietokantoihin liittyvä osaaminen tai linux-palvelinylläpitoon liittyvät valmiudet katsotaan eduksi.

Palkkasi asettuu kokoaikatyössä 3 150–3 800 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kaikukadulla, Sörnäisissä.

Kiinnostuitko? Me vastaamme mielellämme kysymyksiisi:
Kehittämispäällikkö Erkki Tolonen, erkki.tolonen(at)helsinki.fi
Tietojärjestelmäpäällikkö Bjarne Beckmann, bjarne.beckmann(at)helsinki.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Ville Honkanen, ville.honkanen(at)helsinki.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston rekrytointijärjestelmä kautta Hae paikkaa-linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Hakuaika tehtävään päättyy 26.2.2018.

Hae viimeistään 26.02.2018

Haku päättyy

maanantai, helmikuu 26, 2018