Tiesitkö, että Kansalliskirjasto – Suomen kulttuuriperinnön säilyttäjä – on päätehtävässään menestyäkseen myös iso julkisen sektorin ohjelmointitalo? Meidän tietojärjestelmäasiantuntijamme ohjelmoivat in-house -kehittämishankkeissa tietojärjestelmäratkaisuja, jotka edesauttavat ja parantavat kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistojen saavutettavuutta ja palvelujen käytettävyyttä avoimen tieteen nimissä.

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään ketterän kehityksen periaatteella VuFind-ohjelmiston sekä täysin itse kehiteltyjen komponenttien parissa? Tärkeimmät toteutusteknologiat, joita käytämme, ovat PHP/ZF2 sekä front-end puolella jQuery, Bootstrap, HTML5 ja CSS3. Pyrimme julkaisemaan tuotoksemme avoimella lähdekoodilla.

Haemme Kansalliskirjastoon osa-aikaista

OHJELMOIJAA (Tietojärjestelmäasiantuntija - Information Systems Specialist)

ajalle 1.3.2018–31.12.2018. Tehtävässä pääset osallistumaan Finna-tiimin osana palveluun kuuluvien ohjelmistojen jatkokehitykseen ja integrointeihin.

Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä tarjoamme mahdollisuuden päästä sekä oppimaan uutta, että kartuttamaan ohjelmointiosaamistasi käytännössä yhdessä Suomen huippuohjelmointitiimeistä. Tarjoamme lisäksi joustavan mahdollisuuden vaikuttaa työaikaasi, tuntimäärääsi ja työsuhteesi muotoon elämäntilanteesi mukaan. Voit esimerkiksi halutessasi keväällä ja syksyllä työskennellä osa-aikaisesti ja kesällä kokoaikaisesti. Voimme myös tarjota mahdollisuuden opinnäytetyölle.

Palkkasi asettuu kokoaikatyössä 3 000–3 600 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kaikukadulla, Sörnäisissä.

Kiinnostuitko? Me vastaamme mielellämme kysymyksiisi:
Kehittämispäällikkö Erkki Tolonen, erkki.tolonen(at)helsinki.fi
Tietojärjestelmäpäällikkö Bjarne Beckmann, bjarne.beckmann(at)helsinki.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Ville Honkanen, ville.honkanen(at)helsinki.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston rekrytointijärjestelmä kautta Hae paikkaa-linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Hakuaika tehtävään päättyy 26.2.2018.

Hae viimeistään 26.02.2018

Haku päättyy

maanantai, helmikuu 26, 2018