Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä. Yliopistossa opiskelee 35 000 tutkinto-opiskelijaa.

Hae hakijamarkkinointitiimiimme

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAKSI kehittämään ja pyörittämään opiskelijalähettilästöimintaa!

Hakijapalveluiden hakijamarkkinointitiimi tekee Helsingin yliopiston koulutusohjelmille kattotason hakijamarkkinointia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Markkinointisuunnittelijana koordinoit ja kehität Helsingin yliopiston suomen-, ruotsin- ja englanninkielistä opiskelijoista muodostuvaa opiskelijalähettilästoimintaa. Koordinoit opiskelijalähettiläiden vertaismarkkinoinnin sisällöntuotantoa, opiskelijalähettiläiden toimintaa opiskelijachatissa ja erilaisissa tapahtumissa sekä kehität ja koulutat opiskelijalähettiläsverkostoa. Vastaat lukioille suunnatuista yliopistoesittelyistä ja osallistut lukioyhteistyön kehittämiseen. Vastuullesi kuuluu myös orgaanisen sisällön tuotanto ja koordinointi yhteistyössä Viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden digitaalisen viestinnän kanssa. Lisäksi osallistut myös muihin hakijamarkkinoinnin tehtäviin ketterästi kehittyvässä tiimissä

Sinusta

Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen sinulle antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus vertaismarkkinoinnin koordinoimisesta. Työskentelet ja viestit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Innostut opiskelijoiden kanssa työskentelystä ja sisällöntuotannon koordinoinnista. Tunnet digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin alustoja ja käytät niitä sujuvasti. Omaat asiakaslähtöisen ajattelumallin ja sinulla on mahdollisesti kokemusta myös lean-työskentelystä ja/tai erilaisista fasilitointimenetelmistä. Kokemus palvelumuotoilusta, tapahtumatuotannosta ja valokuvauksesta katsotaan eduksi. Myös kokemuksesta laajojen kokonaisuuksien ja vapaaehtoistyön koordinoinnissa on sinulle hyötyä.

Miksi meille?

Tule innokkaaseen hakijamarkkinoinnin tiimiimme! Pääset tekemään monipuolisesti vertais- ja sisältömarkkinoinnin koordinaatiotehtäviä yhteistyössä alan parhaiden osaajien kanssa. Pääset tutustumaan kohderyhmiimme, joita ovat sekä kotimaiset, että kansainväliset hakijat ja opiskelijat. Työilmapiirimme on iloinen, kannustava ja suvaitseva. Meille on tärkeää työssä viihtyminen ja jokaisen hyvinvointi. Teemme merkityksellistä työtä koulutuksen ja tieteen edistämiseksi, maailman parhaaksi.

Tehtävä on määräaikainen (31.12.2020 asti) ja toivomme, että pystyisit aloittamaan vuoden alusta 2020.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 16.12.2019. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hakijamarkkinoinnin päällikkö Pauliina Mikkonen, pauliina.mikkonen@helsinki.fi.

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni

Haku päättyy

16.12.2019 23:59 EET