Etsimme uutta Linux-osaajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Olet osa Kumpulan seitsemän hengen lähitukiryhmää. Olet myös osa virtuaalista Linux-ryhmää, jonka vastuulla on Linux-tukipyyntöjen hoitaminen yli kampusrajojen. Näin ollen työtehtäviä saattaa olla ajoittain myös muilla Helsingin alueen kampuksilla (Viikki, Meilahti ja keskusta). Pääset mukaan kehittämään yliopiston itse ylläpitämää Linux-distroa, Cubblia, joka perustuu Ubuntuun. Tukenasi ovat muut yliopiston Linux-asiantuntijat.

Tyypillisiin työtehtäviin tulee kuulumaan Cubbli Linux -järjestelmän kehitysprojekteihin osallistumista, raportointia, testausta, tiedonsiirtoa, sisäistä viestintää, asiakkaiden linux-ongelmien ratkaisua sekä erilaisiin tapaamisiin ja kokouksiin osallistumista. Toimenkuvaasi kuuluu myös lähitukihenkilöiden kouluttamista. Asiakkaiden tietoteknisten ongelmien ratkaisun lisäksi oleellinen osa tätä tehtävää on myös tehtyjen ratkaisuiden dokumentointi.

Sinulla tulee olla erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja kyky omatoimiseen työskentelyyn. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä Linux-asiantuntijoiden lisäksi tutkijayhteisön ja monien eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla on oltava hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Eduksesi lasketaan kokemus:
o skriptaamisesta tai muusta ohjelmoinnista (esim. Python, bash)
o konfiguraationhallinta tuotteista (esim. Ansible)
o pakettihallintajärjestelmistä (deb ja RPM).

Pääset tekemään töitä kansainvälisen huippututkimuksen parissa, joten sujuva englannin ja  suomen kielen osaaminen on välttämätöntä, ruotsin kieli olisi plussaa.

Tehtävien palkkaus sijoittuu 2.500–3.300 euroon osaamisestasi riippuen. Työsopimus solmitaan kuuden kuukauden koeajalla.

Annan mielelläni lisätietoja: tietotekniikka-asiantuntija Natalia Jiganova, natalia.jiganova@helsinki.fi, puh. 040 5792353.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä viimeistään 1.11.2020. Liitä hakemukseesi ansioluettelo pdf-muodossa. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Katso lisätietoja Tikestä työnantajana verkkosivuiltamme! Löydät meidät myös Twitteristä @IT_HelsinkiUni, ja yhteisöllisyyttämme voit katsoa IG:ssä https://www.instagram.com/it_helsinkiuni/ risuaidalla #tikentyopaiva.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksessa työskentelee 200 IT-alan ammattilaista. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason tietohallinnosta ja IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin.

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

#helsinkiunicareers

Haku päättyy